Hakaretten dava açılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Instagram'da 4,5 kişiye hakaretler ettim özel DM'den. Ama hakaret dediğim ana, bacı sövmek değil. Sadece git gibisinden. Bundan dolayı kapıma polisler gelebilir mi, mahkemeye çıkabilir miyim veya dava açabilir mi?
Öyle bir küfür için 53k müdahil vekilliği için vermez.

👍🏻 Doğru.

Son düzenleme:
Herkesin işi gücü var öyle işi gücü bırakıp birkaç hakarete dava açacak olan kişi görmedim hiç.

Endişem bitti..

Son düzenleme:
İnsanların işi gücü oluyor bir de yaşça büyük birileriyse uğraşmazlar gibi ama çok merak ettim niye millete küfür ediyorsunuz ki? 😃

İnsanların işi gücü oluyor bir de yaşça büyük birileriyse uğraşmazlar gibi ama çok merak ettim niye millete küfür ediyorsunuz ki? 😃

Hocam Kendimi kontrol edemiyorum, deneyimsizlik ve sonuçlarını düşünmedem hareket ediyorum. Ve anlık bir sinirle ettim. Burda yaşı söyleyince de linç altına alınıyorum. @Boşlukkk ve @506827

Son düzenleme:
Hocam kendimi kontrol edemiyorum, deneyimsizlik ve sonuçlarını düşünmedem hareket ediyorum. Ve anlık bir sinirle ettim. Burada yaşı söyleyince de linç altına alınıyorum. @Boşlukkk ve @506827

Aramızda yaş farkı az hocam ve yaşınızı söylediniz diye niye linç altına alınasınız? Bir daha her önünüze gelene küfür etmeyin olur biter.😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı