Hakkında bit dolandırıcılığı yapıldığı iddia edilen LEGOO tekrardan yayın açtı

İzlenir tabi arkadaşlar. "Beni mi dolandırdılar kardeşim?" diyen mi dersin "sadece o mu yaptı?" diyen mi dersin... Bu ülkede her şeyi yaparsın. Sadece ahlaklı, düzgün bir iş yapamazsın. Yaparsın da bedelini ödersin. İşini iyi yaptığın için gına gelir bir süre sonra.
Gurursuzluk, yüzsüzlük. İşin şu boyutu da var, teklif edilmediği için yapmayanlar. Eminim ki şu an cırlayan yayıncıların bazıları teklif edilse bal gibi de yapacaktı. Belki edilmiştir, bilmiyorum ama dünya para üzerine dönüyor.
Tabi ki hocam. Çıkıp onu bunu eleştirip lanet okuyanlara hemen güvenmemek lazım. Elbette teklif edilmesine rağmen kabul etmeyenler de olmuştur. Şunu da unutmayalım: bu olaylar ortaya çıkana kadar kimse bir şey söylemedi ama dökümanlar internete düşünce bazı yayıncılar ekran görüntüleri ile teklifleri ifşa etti. Daha önce neden söylemediniz? Belki bunu yanlış bulup kabul etmediniz tamam. Ama bu teklifler sizlere geldiğinde neden hemen açıklamadınız? Neden her şey ortaya çıkınca konuşmaya başladınız? Yoksa arkadaşlarınız yakalanır diye mi? Aaaah ah. Millet çok saf. Saf olanlara sözüm yok ama yüzsüzler bunları aklıyor ya bu beni çıldırtıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı