hakkindasikayetvartr.com sahte sitesi

466728

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, Böyle bir dolandırıcılık yöntemi bulmuşlar şimdi. Hakkımda iftira atıp, Instagram'dan bir hesaptan yazıyorlar. Neymiş yatakta görüntüleri varmış. Daha sonra linkini aldım ve siteyi incelemeye başladım.

Site tamamen sahte. sikayetvar.com'un sitesinin aynısı.

Buradaki Twitter, Facebook ikonlarına tıklayınca da geri siteye atıyor. Yani hesapları yok, buradan da kolayca anlayabiliriz.

Linki attıktan sonra sözde iftirama bakmak için giriş yapayım dedim. Instagram girişi. Yani Instagram hesabınızı çaldırmak üzeresiniz.

Bunu buradaki arkadaşların hiç birisi yemez bunu biliyorum. Arama motorlarının hiç birisinde bununla ilgili bir bilgi yoktu. Arayan birisinin en azından burayı görmesini istedim.

Komik olan şey ise bunu bana Instagramdaki bir satıcı attı.

Sitenin linki: Güncel Şikayetler dikkatli olun.

sikayetvar.com'da ise bununla ilgili bir konu açılmış. Link

Böyle sitelere güvenilmez zaten ben Instagram hariç hiçbir yerde şifremi girmiyorum diğer siteler de öyle.

Seneler önce bir arkadaşıma şaka olarak sahte Facebook giriş ekranı olan bir site yapıp atmıştım, Allah beni ne yapmasın, millet o şakadan sonra kopyalamaya başladı bunları.

Abi adamlar düşünememiş.Bari mantıklı olabilecek bir şey olsa oda yok.

Arkadaşlar sahtedende olsa girmeyin şifre, ip bilgiside düşüyor diye biliyorum, bilgili bir arkadaş aydınlatır şimdi.

Arkadaşlar sahtedende olsa girmeyin şifre, ip bilgiside düşüyor diye biliyorum, bilgili bir arkadaş aydınlatır şimdi.
Bir şey olmaz merak etmeyin. Yine de siteye girmemenizi öneririm. Bilgilendirme amaçlı attım sitenin linkini. Şimdi authenticator bağlayıp fake hesaptan girmeyi deneyeceğim. Bakalım sitenin arayüzünü yapmışlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…