Hakmar'ın yaptığı rezillik

Size bakmak onların görevi. Doktorların görevi hayat kurtarmak ise ebeveynlerin görevi çocuğuna doğru bir biçimde bakmak. Olaya maddi açıdan bakmamaları gereklidir.
Olaya maddi açıdan baktıklarını düşünmüyorum,sadece ''Paranın çok kolay kazanılacak bir şey olduğunu düşünmemi''istemiyorlarmış...

Olaya maddi açıdan baktıklarını düşünmüyorum, sadece "paranın çok kolay kazanılacak bir şey olduğunu düşünmemi"istemiyorlarmış...

Gayet de mantıklı düşünüyolar. Seni veya aileni tanımıyoruz belki maddi durumları iyidir belki değildir. Ne olursa olsun para kolay kazanılmıyor bu ülkede. Almak istediğin şeyin fiyatını bilmiyorum ama emin ol gereksiz ihtiyaç. Senin yaşında dso oynuyordum yatırdığım paralara sonuna kadar pişmanım. Şu an 23 yaşındayım sık sık oyun oynayan birisiyim. Sırf görünüşü değişiyor diye para yatırmak kadar gereksiz bir şey olduğunu sanmıyorum. (sizi parasal yönden zorlamayacaksa almak güzel gelebilir.) Kendini ailenin yerine koy biraz empati yap daha 15 yaşındasın dandik bir olay için aileni buraya şikayet edip karşına alıyorsun.

Ailemi kimseye şikayet etmedim ?

Hiç heveslerin olmadı herhalde hayatta 50 60 tlyle kimse fakir olmaz. Doğum günü için istemiş üstelik.

O zaman bir tosla hesabı açıp kart getirtir. Adres olarak da bir arkadaşının evini ver. Eğer ki senin cüzdanını günlük kontrol etmiyorlarsa fark etmezler.
O işi yapabilecek ne bir arkadaşım var ne de bir zamanım

Hocam ben buradan sinirlendim vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…