Hakmar'ın yaptığı rezillik

Heves edilebilir bende ettim ve gereksiz olduğu için pişman oldum. İkincisi VPN'in fiyatını bile bilmiyorum. 60 TL düşük bir miktar burada haklısın ama emin ol bazen olmayınca o küçümsediğimiz 60 TL bile olmuyor. Bazen bir şey isterken aileyide düşünmek lazım.
Günümüz Türkiyesinde 60 TL 10 ekmek yapıyor hocam, neyden bahsediyorsunuz?

Gayet de mantıklı düşünüyolar. Seni veya aileni tanımıyoruz belki maddi durumları iyidir belki değildir. Ne olursa olsun para kolay kazanılmıyor bu ülkede. Almak istediğin şeyin fiyatını bilmiyorum ama emin ol gereksiz ihtiyaç. Senin yaşında dso oynuyordum yatırdığım paralara sonuna kadar pişmanım. Şu an 23 yaşındayım sık sık oyun oynayan birisiyim. Sırf görünüşü değişiyor diye para yatırmak kadar gereksiz bir şey olduğunu sanmıyorum. (sizi parasal yönden zorlamayacaksa almak güzel gelebilir.) Kendini ailenin yerine koy biraz empati yap daha 15 yaşındasın dandik bir olay için aileni buraya şikayet edip karşına alıyorsun.

Ne saçma bir düşünce bu?

Sizlere bir şey danışmak istiyorum : Dedem bu Hakmarların sahibini tanıyor arkadaşlar,ona söylesem ondan da ona söylemesi istesem çok mu absürt kaçar ?
Yani hocam, 15 TL için uğraşmaya değer mi bilmiyorum. Valorant Desteğe Ticket atın onlar hediye eder size.
Yarın tekrar Hakmar'a gider, durumu anlatırsınız. Aksi taktirde THH'ye şikayet edeceğinizi söyleyin, etekleri tutuşur onların. THH başınıza musallat olursa yemin ediyorum bırakmıyor. Bu gibi durumlar da satıcı için kan kusturan bir kurum.

Yani hocam, 15 TL için uğraşmaya değer mi bilmiyorum. Valorant desteğe ticket atın onlar hediye eder size.
Yarın tekrar Hakmar'a gider, durumu anlatırsınız. Aksi taktirde THH'ye şikayet edeceğinizi söyleyin, etekleri tutuşur onların. THH başınıza musallat olursa yemin ediyorum bırakmıyor. Bu gibi durumlar da satıcı için kan kusturan bir kurum.

Hocam 75 VP için çizim istiyorlar abartmayın isterseniz.

Yani hocam, 15 TL için uğraşmaya değer mi bilmiyorum. Valorant Desteğe Ticket atın onlar hediye eder size.
Yarın gidebileceğimi hiç sanmıyorum okul başlıyor boşa gitti tüm o para yani.
Gidebilirsem diye THH'nin açılımını söyler misiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı