Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #41 Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim,ilk defa desen alacaktım o da kursağımda kaldı ancak hepinize teşekkür ediyorum
Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim,ilk defa desen alacaktım o da kursağımda kaldı ancak hepinize teşekkür ediyorum
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 5 Mart 2023 #42 Liseye geçtiğiniz zaman düzelirler diye düşünüyorum, 8.sınıftayken bana da en fazla CS:GO satın almışlardı 24 liraya.
Liseye geçtiğiniz zaman düzelirler diye düşünüyorum, 8.sınıftayken bana da en fazla CS:GO satın almışlardı 24 liraya.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #43 Akdeniz1 dedi: Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim, ilk defa desen alacaktım o da kursağımda kaldı ancak hepinize teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Önerim Trendyol ByNoGame gibi sitelerden almanız. Bir yere gitmeye uğraşmazsınız sonuçta.
Akdeniz1 dedi: Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim, ilk defa desen alacaktım o da kursağımda kaldı ancak hepinize teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Önerim Trendyol ByNoGame gibi sitelerden almanız. Bir yere gitmeye uğraşmazsınız sonuçta.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #44 VenomBey dedi: Önerim Trendyol ByNoGame gibi sitelerden almanız. Bir yere gitmeye uğraşmazsınız sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyordum hatta bazı sitelerde CC olayları felan dönüyor diye direk Valorant'tan almak istiyordum ama işte nasip buymuş.
VenomBey dedi: Önerim Trendyol ByNoGame gibi sitelerden almanız. Bir yere gitmeye uğraşmazsınız sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyordum hatta bazı sitelerde CC olayları felan dönüyor diye direk Valorant'tan almak istiyordum ama işte nasip buymuş.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #45 Akdeniz1 dedi: Bende öyle düşünüyordum hatta bazı sitelerde CC olayları falan dönüyor diye direk Valorant'tan almak istiyordum ama işte nasip buymuş. Genişletmek için tıkla... Büyük sitelerden alırsanız problem olmaz hocam. Bilmediğiniz sitelere kartı vermeyin yeter.
Akdeniz1 dedi: Bende öyle düşünüyordum hatta bazı sitelerde CC olayları falan dönüyor diye direk Valorant'tan almak istiyordum ama işte nasip buymuş. Genişletmek için tıkla... Büyük sitelerden alırsanız problem olmaz hocam. Bilmediğiniz sitelere kartı vermeyin yeter.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 6 Mart 2023 #46 Akdeniz1 dedi: Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim,ilk defa desen alacaktım o da kursağımda kaldı ancak hepinize teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam ne demek.
Akdeniz1 dedi: Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim,ilk defa desen alacaktım o da kursağımda kaldı ancak hepinize teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam ne demek.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.226 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #47 Dostum sana nasıl ulaşabilirim? @Akdeniz1
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.595 Çözümler 1 Yer Aydın 7 Mart 2023 #48 Allah o aile ile sabır versin sana kardeşim Umarım sorunun çözülür en kısa zamanda.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #49 Babaci dedi: Dostum sana nasıl ulaşabilirim? @Akdeniz1 Genişletmek için tıkla... Neden hocam ?