Haksız ceza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun başka yolu yok. Benim işim de buradaki kuralların korunmasını sağlamak, kullanıcı ise kurallara zıt hareket etmek istiyor. Ya o kurallara uyacak ya da başka bir platformu tercih edecek ya da biz kuralları kaldırıp, moderatörler olarak ayrılacağız.

Kuralsız forum olmaz zaten bunu biri göstermişti:
ekran-alintisi-png.595417

Ama gidip bir harfe saatlerce ceza vermek?

Önüne gelen moderatörlere sallıyor. Adamlar gayet güzel yönetiyor. 1.5 aydır forumdayım haksız ceza yedim diyen kimse haklı çıkamadı daha. Ceza vermişse vardır bir hatan. Hataları gayet görmezden gelen moderatörler var. 1 harf hata yapınca düzeltiyorlar. Benim 15-20 cümlemi düzeltmişlerdir. Haklarını yemeye gerek yok.

Bu konunun sonu gelmez ben söyleyeyim, herkes birbirine ''Yazım yanlışı yapmışsınız.'' diyor.

@Emre C

Ama yazım yanlışı yaptığımızda 1 saat ceza alıyoruz.
Harf hatalarına vermiyorlar ki, imla hatalarına veriyorlar. Harf hatası zaten olabilir, insanlık hali. Dışarıdan bir göz olarak, kaç kez harf hatası yapmama rağmen hiç uyarı almadım onlardan dolayı.

Benimde öyle oldu boş ver ben 1 hafta ban yedim . Yazılımla ile ilgili başlangıç alakalı bir konu vardı oraya internetten araştırarak öğrenebilirsiniz dedim 1 hafta ban . Üzüldüm ama neyse dedim sağlık olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı