Hadi tamam bazı cezaları anladık da; şu konudan tamamen men etmek de neyin nesi çözmedim? Anlayış bekliyorsunuz ama maalesef siz anlayış göstermiyorsunuz. Benim hiçbir mesajımda ceza almama dair sert bir eleştiri yoktu. Sadece espriyle karışık birkaç şey yazdım, o da gülüp geçilmesi için yazılmış şeylerdi. Şu ana kadar gerçekten ciddiye almıyordum cezaları ama artık bence haddini aşan bir duruma geldi. 1 gün 3 gün 5 gün anlaşılır da konudan tamamen men etmek ne demek? Üstelik bunu 'gizemli bir olay'mış gibi gösterdiğim şakayı bile anlamayacak kadar anlayışsız olan insanlara ben neden anlayış göstereyim ki? Birinci değil ikinci değil üçüncü oldu bu! Şimdiye kadar ses çıkartmayışım anlayışlı davranmamdan ötürüydü ama sanırım anlayışlı olmak burada işe yaramıyor. Haydut gibi bağırıp çağırmakla mı çözülüyor her şey? Tıpkı ülkenin genelinde olduğu gibi. Kötü! Belki teknolojik kısımlarda fazla aktif değilim ama sinema, müzik ve edebiyat alanlarında elimden geldiğince insanlara bir şeyler paylaşmaya çalışan biriyim. Yeterli veya yetersiz ama buna özen gösteriyorum. Böyle boş sebeplerle insanları küstürmeyin.
Not: Lütfen bir mesaj yazıp konuyu kilitlemeyin. Yoruma açık olmasını istiyorum.
Not: Lütfen bir mesaj yazıp konuyu kilitlemeyin. Yoruma açık olmasını istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: