Haksız men cezaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum bırak artık bırak. 100 konu da açsan fark etmez. Anlatamıyorsun, bırak artık. Adamlar güçlü. Biz hepimiz bir araya bile gelsek gücümüz yok. Onlar hep haklıdır. Ceza geri alınmayacak. Tatmin etmeyen bir açıklamayla bu da kapatılacak. Böyle gelmiş, böyle gider. 3 yıldan uzun süredir burdayım. Hep aynı şeyler. @painkiller @114187 zamanında biraz insanlık ve samimiyet vardı. Her iyi şey gibi o da çabuk bitti. O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. 🤣

Son düzenleme:
Hadi bizi geçtik, burada sohbet edenler gencecik çocuklar. Ben hiç umursamıyorum olanları ama gençlerin hevesini kırmak bu foruma yakışmıyor. Kaliteyi düşürüyor bence. Yahu ben siyasi görüşümü, inançlara bakış açımı, yaşam tarzımı, felsefemi bir kenara bırakıp sohbet edebiliyorum; ama insanlar eleştirilmeye espriye bile tahammül edemiyor. Garip.
Dostum bırak artık bırak. 100 konu da açsan fark etmez. Anlatamıyorsun, bırak artık. Adamlar güçlü. Biz hepimiz bir araya bile gelsek gücümüz yok. Onlar hep haklıdır. Ceza geri alınmayacak. Tatmin etmeyen bir açıklamayla bu da kapatılacak. Böyle gelmiş, böyle gider. 3 yıldan uzun süredir burdayım. Hep aynı şeyler. @painkiller @114187 zamanında biraz insanlık ve samimiyet vardı. Her iyi şey gibi o da çabuk bitti. O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. 🤣
Ne atı Truva mı? 😀

O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. 🤣
Aaah aaah, burada ne arkadaşlıklar vardı ama dediğin gibi '' O güzel insanlar atlara binip çekip gittiler.'' Ben de aktif sayılmam ama uzun süredir gözlemlediğim kadarı ile kimse yöneticilerin umrunda değil. Bizler olmasak bile yerimize yenileri geliyor, düzen nasıl olsa devam ediyor. Sizlere tavsiyem çok takmayın. Ben sadece arada bir girip başlıklara bakıp çıkıyorum. Öteki türlü insanı çileden çıkarıyorlar.

Ne atı ''Truva'' mı? 😀
Bu adamlarla başa çıkılmaz. Onların kurallarıyla oynayalım biz de. Biri yeni bir konu açsın ve biz oraya geçelim. Bu kadar basit. Uzatmanın anlamı yok. Çünkü adamlar burdan ücret alıyor. Ben ''Recep Baltaş''ın yalancısıyım. Modların ücret aldığını söylemişti. Gönül işi ''mod''luk yok demişti. İşin içinde para var yani. Adam şimdi nasıl çıkıp ben haksızdım, saçmaladım, diyecek? Maaşından mı olsun?

Söylediğim gibi yeni bir konu açalım. Olsun, bitsin.

O degil bak yazmicaktim tutamadim kendimi. Benim açtığım konuya girip bu saate kadar cevap vermediler, acaba kasıtlı olarak mi yapıyorlar. Konu amacından sapsin, ortalık karışsın sonra bunu bahane ederek konuyu kapatsınlar. Amaçları bu mu gibisinden bir yazi yazdım sonra cevaplaya bastim. Gördüğüm manzara inanılmazdi 😌 Yine aynısı olmasın. Neyse ekran görüntüleri vardi yazdıklarımın lazim olursa tekrar yazmam gerekmeyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı