Haksız Rust banı nasıl açtırılır?

XscapeX

Decapat
Daha fazla  
Rust'tan durduk yere ban yedim. Hiçbir şey yapmadım ama kendimce düşündüğüm iki sebebi var.

1. RAID yediğimiz için Valorant oynarken Rusya girdim acler çakıştı.

2. Rust oynarken C# projemi yapıyorum oyun açık test ediyorum internetten dosya indiriyor o yüzden olabilir.

Rus'ta ticket attım sadece terimleri okuyun dedi. Banımı nasıl açtırabilirim, yardımcı olabilir misiniz?

Bir Destek bileti veya yasak itirazı oluşturmak yasağınızın kaldırılmasına neden olmaz diyor, neden yasaklandığınıza dair herhangi bir bilgi vermeyecekler, sıfır tölerans olarak direkt hileci olarak damgalanıyorsunuz kısaca. Geçmiş olsun.

Bir destek bileti veya yasak itirazı oluşturmak yasağınızın kaldırılmasına neden olmaz diyor, neden yasaklandığınıza dair herhangi bir bilgi vermeyecekler, sıfır tölerans olarak direkt hileci olarak damgalanıyorsunuz kısaca. Geçmiş olsun.

Hocam iyide ben hile vs. kullanmadım hiçbir şey yapmadım ben ne yaptıysam arkadaşımda yaptı o ban yemedi.

Eac kaynaklı bir hata olduğunu düşündüğüm için eaca ticket attım

Hocam iyide ben hile vs. kullanmadım hiçbir şey yapmadım ben ne yaptıysam arkadaşımda yaptı o ban yemedi.

Eac kaynaklı bir hata olduğunu düşündüğüm için eaca ticket attım

Reportları kontrol eden gm, admin veya yönetici tarzı personel banlasaydı sizi bu ban kalkabilirdi fakat Anti-Cheat yazılımı yakaladığı zaman banın kaldırılması mümkün değildir.
Geçmiş olsun.

3 yıl önce sizin gibi birisi valorant oynarken aynı zamanda rust/scum oynamaya çalışmış ve yasaklanmış. Daha sonra EAC ile iletişime geçilmiş ve yasağı kaldırılmış. Gerçekten hile kullanmadıysanız iletişime geçmeye devam edin.

1723887921558.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3 yıl önce sizin gibi birisi Valorant oynarken aynı zamanda rust/scum oynamaya çalışmış ve yasaklanmış. Daha sonra EAC ile iletişime geçilmiş ve yasağı kaldırılmış. Gerçekten hile kullanmadıysanız iletişime geçmeye devam edin.

Eki Görüntüle 2286495
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim eaca ticket attım ama hiçbir şey doldurtmadı sadece oyun ismi ve Steam hesabımı bağlattı sonra direkt ticketi gönderdi başka bir şey yapmama gerek var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı