Truckers MP'de atılan haksız ban nasıl açtırılır?

ohgetbe

Femtopat
Daha fazla  
Truckers MP'de haksız yere ban yedim, ban sebepleri hatalı sollama ve dikkatsiz sürüştü, itiraz edince hatalı sollmayı iptal edip çarpmayı ekledi geçmişim nedeniyle 3 ay ban yedim. Hiçbir şekilde çarpma olmadığı için bunu Truckers MP forumunda da paylaşacağım, arkamdaki adam bana çarpmamak için sağ kırıyor bu da sadece dikkatsiz sürüşe girer, onun cezası da kicklemek olmalıdır.

https://url.jmdev.ca/b9349 bu da ban klibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Truckers MP böyledir 7 yıl oynadım hiç ceza almadım ama nolduysa bir gün garajdan çıkarken sinyal verdiğim halde diğer taraftan video alarak sinyal verdiğimi göstermeyerek beni haksız gösterip 1 hafta banlamışlardı çarpanda karşı taraftı,7 yıl hiç ceza almadığım halde berbat bir yönetimi var.

Hocam Truckers MP böyledir 7 yıl oynadım hiç ceza almadım ama ne olduysa bir gün garajdan çıkarken sinyal verdiğim halde diğer taraftan video alarak sinyal verdiğimi göstermeyerek beni haksız gösterip 1 hafta banlamışlardı çarpanda karşı taraftı, 7 yıl hiç ceza almadığım halde berbat bir yönetimi var.

Bu yüzden hesabımı silip bıraktım iyi ki oyunun kendi Online girme yeri var artık.

Truckers MP'de haksız yere ban yedim, ban sebepleri hatalı sollama ve dikkatsiz sürüştü, itiraz edince hatalı sollmayı iptal edip çarpmayı ekledi geçmişim nedeniyle 3 ay ban yedim. Hiçbir şekilde çarpma olmadığı için bunu Truckers MP forumunda da paylaşacağım, arkamdaki adam bana çarpmamak için sağ kırıyor bu da sadece dikkatsiz sürüşe girer, onun cezası da kicklemek olmalıdır.

Ben de senin gibi böyle gereksiz ban yemişliğim var gerçekten de çok kötü bir durum ve çok sinir bozan bir durum. Örneğin mesela ban yeme sebebim şu şekildeydi: Duisburg'dan caleise dönerken yol boyunca beni rahatsız etmeye çalışan biri vardı önüme falan kırıyordu ben de kale ise girmek üzereyken sinirlenip adama arkadan tosladım ve adam da kayıt aldığı için saçma sapan bir nedenden ötürü haklı olmama rağmen sırf adama vurdum diye ban yedim. Yani sana şunu söyleyebilirim çok dikkat etmen gereken şey kayıt edenler. Eğer sen kayıt etmiyorsan adam seni istediği kadar rahatsız etse bile sen bir kez rahatsız etsen o kayıt aldığı için senin ban yeme olasılığın her zaman daha fazladır. O yüzden kardeşim ya kayıt almak zorundasın. Bu senin yaşadığın olay değil tabii ki de ama dediğim gibi bu tarzda yanlış anlaşılmalar olmaması için bence kayıt al. Adminler çünkü saçma sapan ban atıyorlar. Adam bütün trafiği solluyor millete çarpıyor ban yemiyor ama haklı olan suçsuz olan biri saçma sapan bir nedenden dolayı ban yiyor maalesef.

Kanka önde drift atarak gelen tırın suçu o yüzden önündeki adam frenlemiş.

Ben de senin gibi böyle gereksiz ban yemişliğim var gerçekten de çok kötü bir durum ve çok sinir bozan bir durum. Örneğin mesela ban yeme sebebim şu şekildeydi: Duisburg'dan caleise dönerken yol boyunca beni rahatsız etmeye çalışan biri vardı önüme falan kırıyordu ben de kale ise girmek üzereyken sinirlenip adama arkadan tosladım ve adam da kayıt aldığı için saçma sapan bir nedenden ötürü haklı olmama rağmen sırf adama vurdum diye ban yedim. Yani sana şunu söyleyebilirim çok dikkat etmen gereken şey kayıt edenler. Eğer sen kayıt etmiyorsan adam seni istediği kadar rahatsız etse bile sen bir kez rahatsız etsen o kayıt aldığı için senin ban yeme olasılığın her zaman daha fazladır. O yüzden kardeşim ya kayıt almak zorundasın. Bu senin yaşadığın olay değil tabii ki de ama dediğim gibi bu tarzda yanlış anlaşılmalar olmaması için bence kayıt al. Adminler çünkü saçma sapan ban atıyorlar. Adam bütün trafiği solluyor millete çarpıyor ban yemiyor ama haklı olan suçsuz olan biri saçma sapan bir nedenden dolayı ban.

Kanka önde drift atarak gelen tırın suçu o yüzden önündeki adam frenlemiş.

Hocam olayı yanlış anlamışsınız drift atanla alakası yok ben öndeki sarı iveco yum sollamaya çıkıyorum başarılı bir şekilde solluyorum admin bey ban atıyor hatalı sollamadan. Oysa kendisi de "Tab" tuşuna basarak haritada 20 kişi olduğunu görüyor Truckers MP kurallarına göre 25 kişiyi geçmediği sürece harita boş olduğunda istediğim gibi sollamaya çıkabilirim çarpma da yok arkamdaki oyuncu çarpmamak için sağ kırıyor emin olun çarpsaydı bir anda dururdu.

Hocam olayı yanlış anlamışsınız drift atanla alakası yok ben öndeki sarı iveco yum sollamaya çıkıyorum başarılı bir şekilde solluyorum admin bey ban atıyor hatalı sollamadan. Oysa kendisi de "Tab" tuşuna basarak haritada 20 kişi olduğunu görüyor Truckers MP kurallarına göre 25 kişiyi geçmediği sürece harita boş olduğunda istediğim gibi sollamaya çıkabilirim çarpma da yok arkamdaki oyuncu çarpmamak için sağ kırıyor emin olun çarpsaydı bir anda dururdu.

Tamam anladım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı