Haksız uyarı veren moderatörler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Yer
4 duvar
Daha fazla  
Meslek
Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı
1 defa rapor etmeniz yeterli. Birden fazla rapor, sistemi meşgul ediyor ve uyarı almanıza sebebiyet veriyor. Bir mesajı birden fazla defa rapor etmeniz bir şey katmıyor. Her rapor er ya da geç inceleniyor.

İncelendiğini bilemem fakat cevap gelmediği kesin. Yetkisi olan arkadaşların işine gelince hareket yapıyorsunuz. 4-5 gün önce atılan mesajıma ceza verip ne kadar etkili olduğunuzu mu ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Adam "İncehesap'tan indirimlerinden aldım (69TL) 310TL satıyorum kutusuna dokunmadım yazmış, ben her hafta indirime girdiğini yazdığım için ölücü durumuna düşüp 1 ay ban yedim. Fiyata itiraz edenlere ban atılmadığına şahit oldum orası ayrı mesele zaten. Rapor ve bize ulaşın kısmından şikayet ettim fakat hiçbir şey olmadı. 1 ay tatlı bir ban ve konu açınca" alıcı değilsen yazma".
Elbet işini doğru yapan vardır, onlara lafım yok. Fakat alınıyorlarsa bu işini yapamayan sizlerin suçudur. Moderatör ismini kirletmeyin. En son olan olaylardan sonra saygım kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İncelendiğini bilemem fakat cevap gelmediği kesin. Yetkisi olan arkadaşların işine gelince hareket yapıyorsunuz. 4-5 gün önce atılan mesajıma ceza verip ne kadar etkili olduğunuzu mu ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Bizler de yoğunuz ve her zaman cevap veremiyoruz. Anlayışla karşılamalısınız.
Adam "İncehesap'tan indirimlerinden aldım (69TL) 310TL satıyorum kutusuna dokunmadım yazmış, ben her hafta indirime girdiğini yazdığım için ölücü durumuna düşüp 1 ay ban yedim. Fiyata itiraz edenlere ban atılmadığına şahit oldum orası ayrı mesele zaten. Rapor ve bize ulaşın kısmından şikayet ettim fakat hiçbir şey olmadı. 1 ay tatlı bir ban ve konu açınca" alıcı değilsen yazma".
Kurallar gereği alıcı olmadığınız ilana mesaj yazıp baltalamak yasaktır.
Elbet işini doğru yapan vardır, onlara lafım yok. Fakat alınıyorlarsa bu işini yapamayan sizlerin suçudur. Moderatör ismini kirletmeyin. En son olan olaylardan sonra saygım kalmadı.
İşini yapamayan? Moderatör ismini kirletmek? Ne zamandan beri kurallara uymayan birine uyarı vermek isim kirletmek olarak geçiyor? Kurallara uymuyorsanız bizler uyarı vermek durumundayız.

Kurallar gereği alıcı olmadığınız ilana mesaj yazıp baltalamak yasaktır.
Bu baltalamak mı oluyor? Alıcılara "şuralarda indirime giriyor, daha ucuzunu bulabilirsiniz." diye fikir vermek var, bir de "bu ürünü asla almayın, berbat." diye ilan baltalamak var. İkisinin ayırt edilmesi gerek.

Moderatörlere karşı anlayışlı olmalısınız. Ben sadece mavi ekran hatalarına etiketlendiğimden dolayı aşırı yoğun oluyorum ama onlar tüm Sosyal ile ilgileniyorlar. Konunuz açılmadan önce konuyu okuyorlar ve yeri geldiğinde raporlara bakıp olayın aslını öğrenmeye çalışıyorlar. Bir moderatörün en büyük korkusu yanlış uyarı vermesidir bence. Bu yüzden lütfen olayı çok büyütmeyelim.

Bu baltalamak mı oluyor? Alıcılara "şuralarda indirime giriyor, daha ucuzunu bulabilirsiniz." diye fikir vermek var, bir de "bu ürünü asla almayın, berbat." diye ilan baltalamak var. İkisinin ayırt edilmesi gerek.
Evet, baltalamak oluyor. Satıcı, ürünün sahibidir ve istediği fiyattan satar.

İkinci el satış konularına yazmak zorunda değilsiniz. Ürünün fiyatını sizler değil alan kişi düşünmeli. Alan kişi zaten akıllı ve uyanık birisiyse hiç bulaşmaz, satan kişi de alıcı bulamaz. Ha, bulursa da o alan kişinin sorumluluğundadır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı