Haksız yere tutanak yedim

Tutanakların bir hükmü yok, sizi disipline verebilmek için elinde belge niteliğinde gereksiz bir kağıt parçası kendileri. "hoca feminist ve obez biri." bu gereksiz alt bilgiye de gerek yok.

Obez kısmı saçma ama hocasına olan hıncını çıkarmak için yazmış sanırım.

Hiç kimse bir insanı boş bir kağıda imza atmaya zorlayamaz. İmza atmamak hakkınız.

Hocayada dedim hocam ben bu konuda haklıyım imza atmıyorum yarın velimi getireyim onunla konuşun aynı bu şekilde dedim hocada bana bana ne ya ben neden velinle konuşayım cevabını verdi.

Feminist ve obez biri yerinde patladım. Sakın boyun eğmeyin. Aileniz gelip konuşsun. Gerekirse işi Milli Eğitim'e kadar uzatın. Anlattığınız kadarıyla sizin bir yanlışınız yok.

Hocayada dedim hocam ben bu konuda haklıyım imza atmıyorum yarın velimi getireyim onunla konuşun aynı bu şekilde dedim hocada bana bana ne ya ben neden velinle konuşayım cevabını verdi.

Hem size tutanak tutmak istiyor hem de veliniz ile konuşmak istemiyor güzelmiş.

Ortaokulda sıkıntı çıkmıyor bildiğim kadarıyla. Git bi' müdür yardımcısı veya başka bir güvendiğin hocanla konuş. Sıkıntı çıkabiliyorsa öğretmeni istediğin yere şikayet et. Ailen de gelsin konuşsun. Öyle "İmza atacaksın, atmazsan olmaz." tarzında zorlayamaz. Suç sende bile değil.

Teknoloji hocası komik olan tarafı ise bize derste diğer derslerden daha çok yazı yazdırıyor kadın bildiğin oturuyor tahtada upuzun bir yazı açıp telefonuyla uğraşıyor.
Şey, tahmin edebiliyorum. Teknoloji hocaları genellikle kilolu ve seyrek saçlı/kel olur. Benim 6. sınıftaki teknoloji hocam, yanağıma anahtar fırlatmıştı. Okul müdüründen azar yemişti. Ben de o hocayı her görüşümde "Hey-kel" derdim. Son derece g*rizekalı bir hocaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…