Haksız yere tutanak yer miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyor, ama hala çocuğa bir şey yapmadılar çocuğun yazısı olduğu bulunamadığından.

Hocam iş bitse çözeceğiz de bitmiyor.

Kız diyorsa hocalar neyi zorluyor anlamadım hâlâ.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ne oldu son durum nedir?

Kız diyorsa hocalar neyi zorluyor anlamadım hâlâ.

Sanırım bizim o çocuğa kumpas kurduğumuzu ve para almak için yaptığımızı zannediyorlar, ya da komplo teorileri falan kuruyorlar kafalarında.

Hocam ne oldu son durum nedir?

Dün annem rehberlik hocasını aramıştı işte olay nedir vs. için, rehberlik hocası anneme bayağı agresif falan konuşmuş telefonda konuşulacak bir olay değil falan diye, dün annem psikolojimin kötü olduğunu ve okula gitmemem gerektiğini söyledi, bugün okula gitmedim ama yarın babam saat 10'da rehberlik hocasıyla görüşecek, yarın olayların netleşeceğini düşünüyorum, hepinize tavsiyelerinizden dolayı teşekkür ederim <3
Okul da öyle olaylar olacak kötü bir meslek lisesi falan da değil, bayağı fen lisesiyle aynı puanda bir Anadolu lisesi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Geçmiş olsun vallaha hocam umarım haksız yere suçlanmanız devam etmez.

@Dormmfor geçmiş olsun hocam. Bizi haberdar edersiniz, rehber hocanızın ne olursa olsun agresif konuşması hoş değil.

Merhabalar dostlar, bugün babam okula gitti, babamın anlattığına göre boş konuşmuş babama öğüt falan vermeye çalışmış, daha sonra sınıf öğretmenimiz gelmiş, benim çok zeki olduğumu ama manipüle yeteneğimin çok yüksek olduğunu falan söylemiş, kızın ailesi sürekli y'yi suçlamış sınıfının değiştirilmesini falan istemiş ama hocalar yine çocuğu savunmuş yok eğitimi bozulur vesaire vesaire diye, konu kapandı benim için ama yine de dargınım. Tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim

Hocaya çok sinir oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…