Hala "Fener ağlama" diyecek misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu görüş ile bakarsan sinema, tiyatro, film, dizi izlemekte saçma çünkü aynı işi yapıyoruz. Biz izliyoruz onlar cayır cayır para kazanıyor.

Hahahahahah.
Ağlıyoz bak.
Çoğunuz beni yanlış anlamış. Ben hakaret etmiyorum, hakaret edenlere tepki gösteriyorum. Size bir lafım yok. Diğer takımlara karşı da asla ve asla bir aşağılama söz konusu değil. Ayrıca, 1 puan ile 1. diyenlere "kibarca" söylüyorum:
İlk 3'te olan bir takım ki, siz(fener ağlama diyenler) onu söylediğiniz zaman da ağır yenilgiye uğramadık. Çıkarmışsınız (fener ağlama diyenlere söylüyorum) fener ağlama diye bir laf, bi' yenilgide hemen fener ağlama fener ağlama. Ben de size (fener ağlama ve hakarete gerek yok diyenlere söylüyorum) diyorum ki: fener kötü bir takım değil ve zaten tablo çok değişken. Yani ben fener 1. diye övünmüyorum, fener ve diğer büyüklerin sıralaması çok değişken, fener ağlama demeyin diyorum. Size bir hakaret asla söz konusu değil. Ayrıca ben sadece bir taraftarım, oyuncu değil. Fakat yine de tuttuğum takıma (çoğu zaman haksız) hakaret edilince diyorum ki: böyle bi' hakarete gerek yok, kaybettik sadece. Kabaca söyleyenlere de diyorum ki: keser döner sap döner, gün gelir devran döner. Hem fenerli olmayıp da hem hakaret edenlere etmetin diyorum. Hesaba bir girdim 17 bildirim. Bir anda, "AMAN AMAN AMAN" dedim.
Lig bitmeden bu konuyu açmanız mantıksız. 1 puan ile 1. olmaya ne demeli peki
1 puan ile 1. demek yanlış olur, 1 puan ile 2.nin önüne geçti demeniz daha mantıklı.
Ne o, şampiyonluğunuzu ilan ettiniz de, bizim mi haberimiz yok? Puan tablosuna bir daha bakmanızı rica edeceğim.

Lider her an değişebilir.
Ben de diyorum bakın değişti, benim bu konudaki amacım fener ağlama diyenlere demeyin demek. Aa bakın 1. olduk nasıl da ezdik sizi demek değil.
Kesinlikle kin duyduğumdan veya fanatik olduğumdan kaynaklanmayarak şunu söylemeliyim ki gördüğüm en ucube, aşağılık kompleksli takımdır Fener.
Nedeni nedir acaba?
Yanlış anlaşılmış, ben diyorum ki fener ağlama diyenler öyle demesin tablo çok değişken. Ayrıca son mesajımı okursanız sevinirim.(uzun olan)
Peki şimdi bunun 1 puan farkla 1.liğe geçtiğine sevinen 10 senedir şampiyon olamayan ve şampiyonlar ligine gidemeyen sene sonunda yine şampiyon olamayacak fenevbahçemle ne alakası var.
Normalde 1 kere dememişimdir ama bu arkadaş direkt konuya böyle girerse demek farz olur
Uzun mesajımı okuyun lütfen.

Hatay bu hafta Fener i yener, Fener top oynamıyor.
Ben de bunu diyorum bakın ben demiyorum ki aa sizi yendik nasıl da ezdik. Diyorum ki tablo değişken, fener ağlama demeyin.
Bir şey daha ekleyeyim: Daha önce hiç futbol muhabbetine girmediğim için Türklerin futbol hakkındaki hasbihal tarzı nasıl bilmiyorum. Fakat ben, sırf Fener taraftarıyım diye, Fener'i haksız yere övecek veya Fener'in yendiği bir takımı kötlüleyecek birisi değilim. Benim muhabbet tarzım bu şekilde, ben gayet adaletli bir biçimde sohbet ediyorum. Ama bu konuda sadece 2 kelime ve başlık ile kendimi ifade ettiğim için çok başarılı bir ifade etme şekli olmamış herhalde. Çoğunuz beni yanlış anlamış; birbirimizi, buradaki güzel insanlardan oluşan ortamı, rencide etmek değil amacım. İstemeden bi' hata eylediysek affola.

Hocam az dur bir lig sonu gelsin. Hemen 1. olunca paylaştığınız şeye bak...
Bende fenerliyim. "Cuguladalı bazda severim."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…