- Makaleler
- 4
Sizin böyle olduğunuzu düşünmezdim. Seviyenizi belli ettiniz.
Anladık, aynı cümleyi iki kere söylemeseniz mi?Böyle konuları seviyorum, herkes seviyesini belli ediyor.
3. linkte Fenerbahçe'nin kendi elleriyle yazdığı bir tarihi kitap var. Orada bile 7-0 Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yendiği doğrulandı.Kaynak?
"İrfan zen cuguladalı bazdayı gez, Mezud zen ye, Belgaz sende çöpleri dobla."''Belgaz irvan gelecek diyorum sen sıdobere geç''
Hocam Türkiye gibi bir ülkede şikeden geçilmeyen bir futbol ligine inanın takılmam. Sadece Fenerlileri kudurtmak çok hoşuma gidiyor.Anladık, aynı cümleyi iki kere söylemeseniz mi?
Evet@217854 dinozorlar arasından oynandığı kesin yani?
Birini @Arda_Animations'a öbürünü ortaya söyledim. Okuma-yazma da yok herhalde, birinde seviyesini belli ettiğini, öbüründe bu konuları sevdiğimi belirttimAnladık, aynı cümleyi iki kere söylemeseniz mi?
İnsanları kudurtmak nasıl hoşunuza gidiyor merak ettim. Ben takım tutmuyorum söyleyeyim de.Hocam Türkiye gibi bir ülkede şikeden geçilmeyen bir futbol ligine inanın takılmam. Sadece Fenerlileri kudurtmak çok hoşuma gidiyor.
Sezon sonunda kuduran takımı göreceğiz.Hocam Türkiye gibi bir ülkede şikeden geçilmeyen bir futbol ligine inanın takılmam. Sadece Fenerlileri kudurtmak çok hoşuma gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.