Hala gazete alan var mı?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
Herkese iyi geceler. Merak ettim, hala ailesinde gazate alan hocalarım var mı? Artık çoğu bakkal'da gazate standı görmüyorum.

Direkt Türkçe gazete okumuyorum. Gazetelerin çoğunluğu taraflı ve her gazete kendi tarafını savunuyor. Gündemi Twitter'dan takip ediyorum. +50 dayılar haricinde gazete alan da kalmamıştır. Artık teknoloji çağındayız ve her gazete de yavaş yavaş elektroniğe geçmeye başladı.

Bizim mahallede bi' abi vardı o hep bize aldırırdı, tabii maalesef vefat etti. O günden beri yakınlarımda okuyanı cidden hiç görmedim. Ama merak etmeyin taşınırken o gazeteler bi' anda spawn oluyor .

Herkese iyi geceler. Merak ettim, hala ailesinde gazate alan hocalarım var mı? Artık çoğu bakkal'da gazate standı görmüyorum.
2021 senesinde sanırım Sabah gazetesi kupanla İslam Ansiklopedisi veriyordu.En son orda aldım.

Arada. Resmi gazete. Hukukçuların genelde işine yarıyor hala

Gazeteyi genel olarak insanlar haber sitelerinden okuyor artık. Ama kağıt şeklinde gazeteleri okuyan neredeyse kalmadı. Çok az okuyan bir kesim vardır belki.

Gazeteler eskiden bulmaca kitabı, takvim, dini kitaplar dağıtırdı. Hala var mı ki acaba?

Bizim mahallede bi' abi vardı o hep bize aldırırdı, tabii maalesef vefat etti. O günden beri yakınlarımda okuyanı cidden hiç görmedim. Ama merak etmeyin taşınırken o gazeteler bi' anda spawn oluyor .
Ya bide bizim mahallede ki şeref yoksunu mahalle çingeni arkadaşlar 100 TL para'nın geri kalanını vermedi adama. Üstüne seve seve yediler parayı o zamanın parasıda paraydı 80-90 TL.

Eskiden haber paylaşırdın abi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…