Hâlâ iPhone 13 alınır mı?

DarkLords10

Hectopat
Selam arkadaşlar, şu anda Samsung A52 kullanıyorum. Telefonumdan bir şikayetim yok sadece kamerasını beğenmiyorum. Arkadaşımda iPhone 13 var kamerasını beğeniyorum. Ona alınır mı diye sorduğumda şarjı az gidiyor onun haricinde sorun yok, dedi. Siz ne tavsiye edersiniz? iPhone 13 kaç sene götürür ve ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam arkadaşlar, şu anda Samsung A52 kullanıyorum. Telefonumdan bir şikayetim yok sadece kamerasını beğenmiyorum. Arkadaşımda iPhone 13 var kamerasını beğeniyorum. Ona alınır mı diye sorduğumda şarjı az gidiyor onun haricinde sorun yok, dedi. Siz ne tavsiye edersiniz? iPhone 13 kaç sene götürür ve ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Alınmaz. Sıfır olarak 16e alırım daha iyi. Bütçe ne kadar?

Aleykum selam.

Bütçe sorunu yoksa 16e alın daha güncel.

iPhone 8 plus bile hala çoğu kişi tarafından kullanılıyor. Telefonu hor kullanmadığın sürece sadece batarya değişikliği ile yıllarca kullanırsın. Soruna gelirsek şahsen iPhone 13 almazdım en azından minimum iPhone 15 bence. Bütçe yeni modellere çıkmıyorsa illa iPhone olsun diye zorlamaya gerek yok.

Oyun oynamıyorsan normal günlük hayatta kullanacaksan batarya dışında çok iyi telefon. s24 her ne kadar teknik açıdan her türlü daha iyi olsa da iphone kullanmak istiyorsanız alınır. ios'un akıcılığıyla kalitesiyle optimizasyonuyla kapışabilecek arayüz daha icat edilmedi. Uzun bi süre de yapılmıcak muhtemelen. Yaparsa belki samsung varını yoğunu yazılıma verip yapabilir. Yine de optimizasyon özürlüsü olduğu için yapabileceklerini düşünmüyorum. 13 alırsanız En az 3 4 yıl kafa rahat kullanırsınız muhtemelen. Android düşünürseniz de s24 iphone 13'ten daha premium bir cihaz. Yazılımı ve kamerası dışında her şeyiyle daha iyi.

A52'nin kamerasını beğenmemeniz normal fakat A52 ile iPhone 13 karşılaştırması yapmanız çok saçma. S serisi bir Samsung cihaz alabilirsiniz. iPhone 13, 4 sene öncesinin cihazı. Onun fiyatına S24 alabiliyorsunuz. S24, iPhone 15'in rakibi ve hatta birçok konuda daha iyi.

Oyun oynamıyorsan normal günlük hayatta kullanacaksan batarya dışında çok iyi telefon. s24 her ne kadar teknik açıdan her türlü daha iyi olsa da iphone kullanmak istiyorsanız alınır. ios'un akıcılığıyla kalitesiyle optimizasyonuyla kapışabilecek arayüz daha icat edilmedi. Uzun bi süre de yapılmıcak muhtemelen. Yaparsa belki samsung varını yoğunu yazılıma verip yapabilir. Yine de optimizasyon özürlüsü olduğu için yapabileceklerini düşünmüyorum. 13 alırsanız En az 3 4 yıl kafa rahat kullanırsınız muhtemelen. Android düşünürseniz de s24 iphone 13'ten daha premium bir cihaz. Yazılımı ve kamerası dışında her şeyiyle daha iyi.
Yazılımı gayet iyi, kamerası da iPhone 13'ten kat ve kat daha iyi. Android dünyasında yazılım ve kamera muhabbeti gelişeli ve üst düzeye geleli çok oldu. IOS artık vazgeçilmez değil.

bütçe 35 bin, kamera konusunda samsungu beğenmiyorum. iphone un fotoğrafları daha çok hoşuma gidiyor. Tek çekincem ios 26 nın da gelmesiyle kasma veya hızlı şarj tüketimi gibi sorunlarla karşılaşmak. Bu yüzden bütçeyi iphone 15 için zorlayabilirim. Ne tavsiye edersiniz ? @claus

Technopat Haberler

Geri
Yukarı