D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2020 #31 Sparkysama dedi: 3 Senedir kullanıyorummm. Genişletmek için tıkla... Benim kuzenim 1 senedir kullanıyor. Oynayabildiği en iyi oyun Subway Surfers.
Sparkysama dedi: 3 Senedir kullanıyorummm. Genişletmek için tıkla... Benim kuzenim 1 senedir kullanıyor. Oynayabildiği en iyi oyun Subway Surfers.
Eray3424 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Darıca/Nenehatun Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2020 #32 Uydurmaları bir kenara bırakırsak elimde olan 128 GB 7 ile günlük işlerimi rahatlıkla görüyorum ve oyun pek oynamıyorum ama oynadığımda olmuştur sıfır kasma gayet memnunum ileride satarsam iPhone SE geçerim gibi duruyor.
Uydurmaları bir kenara bırakırsak elimde olan 128 GB 7 ile günlük işlerimi rahatlıkla görüyorum ve oyun pek oynamıyorum ama oynadığımda olmuştur sıfır kasma gayet memnunum ileride satarsam iPhone SE geçerim gibi duruyor.