Hala iPhone 6 alınır mı?

Güvenlik yani güncelleme deseniz anlarım kabul ederim. Popülarite veya eskime durumu söylemleriniz yüzünden insanlar bu durumda. Eskisin ne olacak? Güvenlik sorunu olmadığı takdirde işini görüyor ise niye bu tantana?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yakında telefonu kamerasını da ayrı satacaklar. Her ürüne atlarsanız işte sonu bu olur.

Alınmaz. Oyun oynayacaksan zaten bırak oyun oynamayı 1 saat sosyal medyada gezdiğine şükür edersin.

iPhone 6 kullanıyorum ve hiçbirisiyle karşılaşmadım insanları boş yere doldurmayın oyunları da rahat bir şekilde oynuyorum sosyal medyada da rahat bir şekilde takılıyorum.

iPhone 6 kullanıyorum ve hiçbirisiyle karşılaşmadım insanları boş yere doldurmayın oyunları da rahat bir şekilde oynuyorum sosyal medyada da rahat bir şekilde takılıyorum.
Görürsün bir müddet zaman geçsin.
Kuzenimden yola çıkarak söylüyorum bunları da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı