Hala Metin 2 Oynayan Var Mı?

Eski Metin2 şuan hala olsaydı hala oynuyor olurdum. Oyunun içine etmişler resmen, pay to win oldu oyun. Eskiden 2. köy bile tıklım tıklım olurdu be. Dolunay düşünce heyecanlanırdık. Şimdi bilmem kaç won'a çar dizmekle başlangıç yapılıyor. Hadi simya işi falan değişiklik kattı oyuna. Ama pay to win olayı oyunu öldürdü. Hala oynayan var...

Abi 98'li olmama rağmen şu oyuna bir kere bile elimi atmamışımdır. Nesinden zevk aldıklarını da anlamıyorum. Oyun kültürüm mükemmeldir gibi küçümseme triplerine girmiyorum, gerçekten anlamıyorum. Geçen dayım eski hesabına bakmak için tekrar indirdi, izlerken bunu sorgulayıp durdum. O da o zamanlar zevkliydi demekten öteye gidemedi. Türkler oyunda çok olduğu için millet bu kadar sevdi bence. Çevrendeki herkes oynayınca sen de onlara katılıyorsun. Bir nevi sanal sosyallik. Benim PUBG Mobile hesabı açıp arada maça girme sebebim de bu. :D

Abi 98'li olmama rağmen şu oyuna bir kere bile elimi atmamışımdır. Nesinden zevk aldıklarını da anlamıyorum. Oyun kültürüm mükemmeldir gibi küçümseme triplerine girmiyorum, gerçekten anlamıyorum. Geçen dayım eski hesabına bakmak için tekrar indirdi, izlerken bunu sorgulayıp durdum. O da o zamanlar zevkliydi demekten öteye gidemedi. Türkler oyunda çok olduğu için millet bu kadar sevdi bence. Çevrendeki herkes oynayınca sen de onlara katılıyorsun. Bir nevi sanal sosyallik. Benim PUBG Mobile hesabı açıp arada maça girme sebebim de bu. :D
Çocukluğunda oynamadıysan şimdi hiç anlamazsın.

Ben de 98'liyim. Eskiden tiryakisiydik arkadaşlarla kuzenlerle neler yapmadık. En önemli sevilme sebepleri:
Türkçe olduğu için
Zamanında item, slot-boss ve harita çeşitliliğini bir arada bulunduran nadir oyunlardan olduğu için
Zamanına göre yeterli grafikte ve düşük sistemlerde çalışabildiği için
Lonca savaşları, düello, arkadaşlık sistemi, chat sistemi ve görevler...
Bütün bunlar eski Metin2'yi oluşturan nedenler. İnsalar köyde pazar kuruyor ve bilgisayarın başından kalkıyor. Akşam eve geldiğinde merakla neler satılmış diye bakıyor. Belli bir grup 1.köyün bir köşesinde sohbet ediyor muhabbet ortamı oluşuyor. Ciddi arkadaşlıklar bile kurulabiliyor. Daha sayabilirim fakat bunlar hem Türk hem de Alman vs. kitlesini çekmeyi başardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı