- Makaleler
- 2
Benim gördüğüm kadarıyla yayıncılar oynuyor, daha fazla Metin 2 oyuncusu bulmak istiyorsanız oyunun forumuna bakın. ve Facebook gruplarına felan.
Çocukluğunda oynamadıysan şimdi hiç anlamazsın.Abi 98'li olmama rağmen şu oyuna bir kere bile elimi atmamışımdır. Nesinden zevk aldıklarını da anlamıyorum. Oyun kültürüm mükemmeldir gibi küçümseme triplerine girmiyorum, gerçekten anlamıyorum. Geçen dayım eski hesabına bakmak için tekrar indirdi, izlerken bunu sorgulayıp durdum. O da o zamanlar zevkliydi demekten öteye gidemedi. Türkler oyunda çok olduğu için millet bu kadar sevdi bence. Çevrendeki herkes oynayınca sen de onlara katılıyorsun. Bir nevi sanal sosyallik. Benim PUBG Mobile hesabı açıp arada maça girme sebebim de bu.![]()
Ben de 98'liyim. Eskiden tiryakisiydik arkadaşlarla kuzenlerle neler yapmadık. En önemli sevilme sebepleri:Abi 98'li olmama rağmen şu oyuna bir kere bile elimi atmamışımdır. Nesinden zevk aldıklarını da anlamıyorum. Oyun kültürüm mükemmeldir gibi küçümseme triplerine girmiyorum, gerçekten anlamıyorum. Geçen dayım eski hesabına bakmak için tekrar indirdi, izlerken bunu sorgulayıp durdum. O da o zamanlar zevkliydi demekten öteye gidemedi. Türkler oyunda çok olduğu için millet bu kadar sevdi bence. Çevrendeki herkes oynayınca sen de onlara katılıyorsun. Bir nevi sanal sosyallik. Benim PUBG Mobile hesabı açıp arada maça girme sebebim de bu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.