Hala Metin2 oynayan var mı?

Çok ama çok özlediğim bir oyun. Evet çok özlüyorum, çok dönüp oynamayı denedim PvP, TR vesaire ama yok olmuyor. Gelen saçma sapan güncellemeler falan bitirmiş oyunu. Özlediğimiz o eski Metin2'ye asla kavuşamayacağız maalesef. +9 Dolunay'ım olduğunda köyün bir köşesinde durup onu izlediğim zamanlara asla dönemeyeceğiz. Daha çok anı var da dolandırıldığım zamanları bile özledim 😂. Ne diyelim çocukluğumuz geçti, Metin2'nin yeri bende çok ayrı. Ama tekrar oynamak olmuyor.

Aşırı derecede bağımlılık yapıyor, her oynadığım zaman para yatırıp oyunu bırakıyorum, eşyaları da hiç tanımadığım birisine veriyorum, artık tekrar başlamayı düşünmüyorum, kesinlikle oyundan uzak durun, sabah 5 te kalkıp gece ye kadar tuvalet ve yemek araları dışında sadece oyunu oynuyordum, inanılmaz bağımlılık yapıcı, akıl sağlığını bozan bir oyun, kesinlikle oynamayın.

Hatrı sayılır bir kitle hala bu oyunu oynuyor ben de dahilim tabi bu kitleye :) oyun eskisinden çok farklı artık. Eskiden kuşak sistemi, pet sistemi, simya sistemi, kemer sistemi yoktu ve oyuna bir sürü yeni boss eklendi. Grafik olarak kendini geliştiremese de oyun yenilikler yapmaktan kaçınmıyor. Üst seviyedeyseniz yeniliklere çok para harcamınıza gerek kalmıyor fakat alt segmentte ya da yeniden başlayan bir oyuncuysanız vay halinize :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı