Hala orijinal Xbox 360 kolu var mı?

Şu an F710 ile Monster arasında kaldım. Direkmen F710 al diyeceksiniz ama Monster daha ergonomik (tuş açısından). Monster'ın F710'a göre eksikleri neler?

Hocam "deadzone sensitivity" denilen analoglardaki algılama payının fazla olması gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalin var, benden söylemesi.

Şu an F710 ile Monster arasında kaldım. Direkmen F710 al diyeceksiniz ama Monster daha ergonomik (tuş açısından). Monster'ın F710'a göre eksikleri neler?
Örnek olarak F710'un analogları ve tuşları daha kalitelidir. Analog olayı çoğu gamepad'de kısıtlı dönebilirken Logitech gamepadlerinde böyle bir sorun ile karşılaşman çok düşük bir ihtimal hatta yok bile diyebilirim. Örneğin MSI'ın gamepadlerin de dahi analog ile çok sorun yaşayan olmuş. F710'un kaliteli hissiyatı ve Xinput/Directinput girişlerinin manuel olarak direkt ayarlanabilmesi orijinal Xbox One kolu ile neredeyse bire bir aynı kalitede olması ve kesin olarak uzun ömürlü olması sebebiyle F710 seçmenizi tavsiye ederim. Monster Pusat Pro'da hassasiyet ile ilgili sorunlar ile karşılaşanları görmüştüm sık sık olmuyormuş ama arada bir analogları algılamıyormuş öyle diyorlar ölü bölge sıkıntısı var az da olsa veya analoglara dokunmamana rağmen oyunda herhangi bir tuşun basılı kalması gibi süreklilik göstermeyen ama can sıkıcı sorunlarla karşılaşma ihtimalin daha fazla. F710'da ise hassasiyet sorunu ile karşılaşan kimseyi görmedim. Arada ki 70-80 lira fiyat farkına kesinlikle F710 seçmenizi tavsiye ederim. Bire bir Xbox One klonu denilebilir o kalitede bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…