Hâla Osu!'da gelişemiyorum

Makaleler
1
Yer
localhost
Selam. Yaklaşık 6 ay önce "Osu'da nasıl gelişirim?" adlı bir konu açmıştım. Bkz. Osu'da nasıl gelişirim?
Şimdi 6 ay geçti ancak Osu!'da hâla gelişemedim. 4 ve 3 yıldızlık mapler yapabiliyorum, hatta bazı 4 yıldızlık mapleri bile yapamıyorum. Öneriniz var mıdır?
(Artık Z ve X ile oynuyorum)

Osu profile: ZerefDragneel1 · player info | osu!

Çok alıştırma yapmak gerekiyor fakat iyi bir mouse ve klavyede gerekiyor osu oynamasamda geometry dash gibi oyunlarda bile cihaz değiştirince ciddi bir fark oluşuyor.

"Q" ve "E" tuşlarına al çok daha rahat oluyor. "X" ve "Z" başparmakla basıldığı için bende bir süre sonra ağrı yapıyordu ve hızlı basamıyordum Q E kadar.
Ben de insanları izleyip gaza geliyordum. Böyle 6 yıldızı %99 falan yapanlar var ama onlar çok uzun süre oynayanlar. Bir de çoğu tabletle oynuyor.
Ek olarak Nofall modu açıp fazla abartmadan yüksek seviyeleri oynamaya çalış.
Son olarak mouse hassasiyetini değiştirmeyi deneyebilirsin. Ama ilk mouse hassasiyetini unutma ki beğenmediysen geri alırsın.

Diğer insanlar klavyeden oynuyor diye klavyeden oynamak zorunda değilsiniz, mouse ile oynamayı deneyin. Ben mouse ile daha iyi oynuyordum.

"Q" ve "e" tuşlarına al çok daha rahat oluyor. "X" ve "Z" başparmakla basıldığı için bende bir süre sonra ağrı yapıyordu ve hızlı basamıyordum Q e kadar.
Ben de insanları izleyip gaza geliyordum. Böyle 6 yıldızı %99 falan yapanlar var ama onlar çok uzun süre oynayanlar. Bir de çoğu tabletle oynuyor.
Ek olarak nofall modu açıp fazla abartmadan yüksek seviyeleri oynamaya çalış.
Son olarak mouse hassasiyetini değiştirmeyi deneyebilirsin. Ama ilk mouse hassasiyetini unutma ki beğenmediysen geri alırsın.

Keybind değiştirmek bende işe yaramıyor ayrıca baş parmakla basmıyorum orta ve işaret parmağı ile :D

Diğer insanlar klavyeden oynuyor diye klavyeden oynamak zorunda değilsiniz, mouse ile oynamayı deneyin. Ben mouse ile daha iyi oynuyordum.

Mouse ile iyi oynasam klavyeyle oynar mıyım? :D

Mouse ile mi oynuyorsunuz tablet ile mi?

Mouse.

Çok alıştırma yapmak gerekiyor fakat iyi bir mouse ve klavyede gerekiyor osu oynamasamda geometry dash gibi oyunlarda bile cihaz değiştirince ciddi bir fark oluşuyor.

Ne kadar fark ettirir bilemem 0, 1ms gibi bir gecikme oranlı yarı mekanik bir klavyem var. 125Hz bir mouse kullanıyorum.

Faydası olur mu bilmiyorum ama, refleks geliştiren bir oyun daha var: Hellorun, müziğin hızına göre engelleri geçme hızı da değişiyor. Belki faydası olabilir, bir denemende fayda var.

Klavye yön tuşları veya mouse ile oynanabiliyor, tercih meselesi.

Teşekkürler bir bakayım ritim konusunda sıkıntı çekiyorum. :D

Brom osu da gelişmek çok zahmetli bir iş ben senden 2 sene önce başlamışım şu an oynamaya devam ediyorsan yüksek ihtimalle 5 veya 6 yıldız Pass lemeye başlamışsındır tablet veya mouse istediğini kullan ikisinin de bir farkı yok tablet biraz daha hafif fare ye göre sadece o kadar oyunu bıraktıysan da iyi gereksiz mental çöküntü yapıyor eklem kemik ağrısı falan fistan geri başlarsan ilk 3 yıldız 4 yıldız da oyna 2 3 gün elin alışacak zaten sonra 5'e atla 5 kolay gelirse 5.50 veya 5.90 civarı oynayabilirsin daha sonradan konfor alanı oluştur ve konfor alanından dışarı çık 5 yıldız ı rahatlıkla geçebiliyorsan burası senin konfor alanın 6 ya geçersen veya 5.90 oynarsan daha iyi oynamaya başlarsın eminim ki ( tabii konunun üstünden 3 sene geçmiş bıraktıysan ve geri dönmeye karar verirsen diye yazdım )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı