Hala Windows 10'a yükseltilir mi ?

Salih Serkan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum basit. Normal olarak Windows 10' a geçiş 29 temmuz 2016'da bitmişti. Ama Microsoft'un sitesinde hala yükseltme aracı bulunuyor:

Microsoft'ta Erişilebilirlik

Bu linkte yükseltilen bilgisayarlarda ''yardımcı teknoloji'' diye bir şeyden bahsediliyor. Nedir bu yardımcı teknolojiler ? Sizce yükseltsem bir sorun olur mu ? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ücretsiz dağıtıldığı zaman yüklemişdim ama bilgisayarı servise verince tekrar 8.1 yükleyerek vermişlerdi, bende Microsoft'un sitesinden MediaCreationTools'ile tekrar Windows 10 yükledim, ama dediğim gibi önceden yüklemişdim, önceden yüklediğim için otomatik etkinleşmiş olabilir.

7 veya 8.1'den 10'a yükseltmeyin. Temiz kurulum her zaman iyidir. Format atacaksan bu saatten sonra Windows 10 kur. Ancak elindeki makine 7 veya 8.1 ise ve sen sorun yaşamıyorsan yükseltmene pek de gerek yok. Mesela ben hâlâ ana bilgisayarımda Windows 8.1 kullanıyorum :)
Son olarak söyleyim Windows 10'a geçmenin tek mantıklı sebebi bence DX12'dir. Buna ihtiyacın yoksa ve şuanki halinden memlunsan, sorun yaşamıyorsan Upgrade yapma zahmetine girme. Olur da bir gün format atman gerekirse Windows 10 kur.
Güncel olan her zaman daha iyidir tabii ki :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı