Hala Windows 7 veya XP kullanan var mı?

Kendimden örnek vereyim. 18 yıllık bilgisayarım hala canavar gibi çalışıyor ve Windows XP yüklü. 2 sene öncesine kadar aktif kullandım.
Arada nostalji olsun diye açarım ve Half-Life, FIFA 07 online, Age of Empires II (1998) online oynarım.

Ancak ana bilgisayarımda Windows 10 yüklü tabii ki.

Peki siz bu yıl olmuş hala XP ya da 7 kullanan birini yakın zamana kadar gördünüz mü?

Windows 7 Ultimate olan eski masaüstü ve Windows XP olan notebookum var. Gayet de kullanıyorum.

Destek kesilmese hala Windows 7 kullanıyor olurdum.
Eğer sadece destekten dolayı bunu söylüyorsanız;
O halde siz Win 7'nin çağımızda bile sırıtmayacak kadar iyi olduğuna inananlardansınız. El mecbur güncelleme desteği kesildi.

Windows 7 kesinlikle destek kesilmese şu an en iyi işletim sistemidir oyun bilgisayarımda kullanıyorum optimizasyon olarak çok iyi.
Gerçekten mi

Eğer sadece destekten dolayı bunu söylüyorsanız;
O halde siz Windows 7'nin çağımızda bile sırıtmayacak kadar iyi olduğuna inananlardansınız. El mecbur güncelleme desteği kesildi.

Gerçekten mi

Kesinlikle optimizasyon ve performans olarak çok daha iyi tabii bazı oyunlar desteği kesti ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…