Halen Battlefield 1 Alınır mı?

Bilmeyen bazı arkadaşlar var. Zaman zaman yeni oyun çıkımına doğru olur genelde. Eski oyunları ücretsiz olur belli bir süre. Takip etmeniz gerek.

Bilmeyen bazı arkadaşlar var. Zaman zaman yeni oyun çıkımına doğru olur genelde. Eski oyunları ücretsiz olur belli bir süre. Takip etmeniz gerek.
Battlefield Hardline çıktığında Battlefield 4 ve Battlefield 1 çıktığında Battlefield Hardline ücretsiz olmadı.

Kral iyi özetlemişsin. Geçince bakacağım detaylıca.

Kral iyi özetlemişsin. Geçince bakacağım detaylıca.
Tankları da ekledim, yine de senin oyun tarzına göre değişiklik gösterebilir, yine de PS4 ve PC'de ortak olarak rahat kullandıklarım ve sonuca gittiklerim bunlar oldu.

Tankları da ekledim, yine de senin oyun tarzına göre değişiklik gösterebilir, yine de PS4 ve PC'de ortak olarak rahat kullandıklarım ve sonuca gittiklerim bunlar oldu.
Hellriegel 1915 için seviye 10 olduğunda demişsin silahların kendi seviyeleri falan mı var yoksa kendi seviyemiz mi? Açıkcası bir sürü silah var ve bir sürü savaş banknotu (öyle geçiyordu sanırım ismi) birikti hiç silah falan açmadım default silahlarla ilerliyorum sanırım 2-3 hafta oynadım 50 levele gelebildim şu an. Silah unlock olayını da aydınlatabilir misin dediğim gibi pek kurcalamadım o kısımları girdim oyuna rasgele harita seçip oynayıp çıkyıorum.

Taarruz, Sıhhıyeci, Destek ve Gözcünün birer tane seviye 10'da açılan silahları var. Diğer standart silahları 1-2-3 seviyelerde açılıyor(bunları o banknotlarla alıyorsun) ve DLC silahları içinse görevler var.(Tek turda şu silahla 5 defa kafadan vur, şu silahla 50 düşman öldür gibi)

Yani şu siteden (Battlefield 1 Revolution Satın Al| 68% İndirim - DurmaPLAY) almayı planlıyorum. Battlefield 1 Revolution için sizin bir tavsiyeniz var mı?
Bu arada sormayı unuttum satın almayı düşündüğünüz fiyat nedir? 50-60 Lira üstünde para verecekseniz almayın ve indirim bekleyin.
İsterseniz hesabımı size satabilirim. Battlefield 1'i 15, Battlefront 1 ve 2'yi de 60'ar saat oynadım. Eki Görüntüle 343833
Özele gelin isterseniz: Eren Şahinoğlu
acaba facebook dışında nerede görüşebiliriz mesela instagram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…