ahmet enis
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- öğrenci
Bayramdan sonra parayı denkleştirince 2. el RX 470 almayı düşünüyorum 450/500 TL aralığında 1 yıl/6 ay mining yapılmış kartlar var bunlardan almak istiyorum. tabii ki hangi şehirde olursa gidip deniyim alacağım işimi şansa bırakmayacağım. Fakat aklımda şu soru var mining yapılmış kart bana furmark testlerinde iyi sonuçlar vermesi durumunda sıkıntı yapar mı? Oyun oynarken FPS de referance değerlerden düşük değerler alır mıyım? Ya da kullanım esnasında bozulur mu?
www.sahibinden.com
Linkini attığım Sapphire Nitro RX 470 fazlasıyla yaygın bildiğim kadarıyla bu kartların ucuz olmasındaki sebep referance soğutmaya sahip olmaları. Bu kart bana sıkıntı çıkarır mı?
Ayrıca bu kartı aldıktan sonra küçük çaplı bir mining yapmayı düşünüyorum uyuduğum zamanlar mining yapması gibi.
Bunun bana 2019 yılında tek bir RX 470 den getirisi ne olur aylık 200/300 çıkar mı?
Graphics Cards Prices are on sahibinden.com with Used and New Options
Graphics Cards prices are on the first address in shopping, sahibinden.com, with used and new options
Linkini attığım Sapphire Nitro RX 470 fazlasıyla yaygın bildiğim kadarıyla bu kartların ucuz olmasındaki sebep referance soğutmaya sahip olmaları. Bu kart bana sıkıntı çıkarır mı?
Ayrıca bu kartı aldıktan sonra küçük çaplı bir mining yapmayı düşünüyorum uyuduğum zamanlar mining yapması gibi.
Bunun bana 2019 yılında tek bir RX 470 den getirisi ne olur aylık 200/300 çıkar mı?