Belki Windows 7 Starter versiyonunu ucu ucuna karşılar gibi geliyor ama gerek yok XP düşük sistemde daha iyi performans verir bence.Windows 7 Gereksinimlerini karşılıyormu diye.
Belki Windows 7 Starter versiyonunu ucu ucuna karşılar gibi geliyor ama gerek yok XP düşük sistemde daha iyi performans verir bence.Windows 7 Gereksinimlerini karşılıyormu diye.
Profilinde XP gözüküyor.XP yi telefona yükledim. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Profilinde XP gözüküyor.![]()
Bunu mu kastediyorsun? 480p video izlerken kasıyordu.Bir ara arkadaşımın leptobu XP idi. İntel Pentium M işlemci falan vardı. Şu an 1050 Ti'li leptop kullanıyor. Leptop video izlerken bile yanıyordu.
Bunu mu kastediyorsun? 480p video izlerken kasıyordu. Eki Görüntüle 389509Eki Görüntüle 389511
NFSU2 de orta ayarlarda kasıyordu Nvidia. [emoji1787]Geforce 6600. Geforce Experince bile kullanılmadı.Onda en azından Nvidia ekran kartı var. Arkadaşın leptopta ekran kartı bile Onboard. Markasını hatırlayamadım. Ama Packard Bell değildi ona eminim. Çok daha küçüktü. Minnacıktı. İşlemci olarak Pentium M diye hatırlıyorum.
NFSU2 de orta ayarlarda kasıyordu Nvidia. [emoji1787]Geforce 6600. Geforce Experince bile kullanılmadı.
VS 2015 yüklemiştim. Abartısız 1 saatte açılıyordu. Bazen mavi ekran veriyordu.Geforce Experince bile kaldıramayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.