Half-Life 1 mi 2 mi daha iyi?

ahmettarikakcy

Decapat
Daha fazla  
Sizce Half-Life 1 mi 2 mi daha iyi? Half-Life serisine tekrar başladım ve aklıma bir anda Technopat'a hangi oyunu daha çok sevdiklerini sormak geldi. Sanırım çoğu kişiye göre Half-Life 1 daha iyi fakat bana 2 daha güzel geliyor. Half-Life 1 1998 yılında çağ açmış bir oyun fakat şu ana göre çok sıkıcı. Sadece yürü, öldür, yürü, öldür... Hikayesi zaten en iyi oyun hikayelerinden fakat oynanış olarak günümüzde eğlenceli gelmiyor bana. Ayrıca oyunda çok bug var. Eskiden oynayınca çok güzeldi ama şu an Half-Life 1 oynanmaz. Half-Life 2'de günümüze uygun bir oynanış var ve tek ana karakter biz değiliz. Bu da oyunu çok daha eğlenceli yapıyor. Half-Life 1 de tek ana karakter bizdik. Ayrıca Half-Life 2'de Source motoru kullanıldığı için fizikleri ve grafikleri çok daha iyi. Ben Half-Life 2'nin atmosferini de çok seviyorum. Her şeyin yasaklandığı etrafı yüzlerce askerle çevrilmiş diktatör bir şehir havası çok hoşuma gidiyor benim. Neyse çok konuştum, sizin düşünceleriniz neler bu konuda?

Hocam yeni girdim Half-Life dünyasına ve Black Mesa ile başladım. Şuan da 6. veya 7. saatindeyim ve oyun bence aşırı iyi. Müsait olunca bitirmeye çalışacağım gerçekten oynamak isteyen varsa oynasın çok eğlenceli.

HL1 eski kalıyor, Black Mesa oynasan böyle düşünmezsin büyük ihtimal. Xen'i bile oynayabiliyorsun, çoğu eksik taraf tamamlanmış oluyor.

HL1 oynanmaz mı? Bunu dışarıda söyleme döverler yoksa.

HL1 de oynanır Black Mesa da HL2 de. Oyunun evreni mükemmel çünkü.
oynanır da bana günümüzde oynanış açısından çok sıkıcı geliyor.

Hocam yeni girdim Half-Life dünyasına ve Black Mesa ile başladım. Şuan da 6. veya 7. saatindeyim ve oyun bence aşırı iyi. Müsait olunca bitirmeye çalışacağım gerçekten oynamak isteyen varsa oynasın çok eğlenceli.
black mesa zaten 70 kere arda arda bitiririm black mesa çok iyi. ben 98 de çıkan half life 1 den bahsediyoum.

Kişisel olarak soruyorsan 1 daha iyi derim çünkü oynayınca bana nostaljik bir hava veriyor küçüklüğüm aklıma geliyor. Genel olarak sorarsan HL2 daha iyi tartışılması bile saçma. HL2 döneminin bile en iyisidir bana sorarsanız. Source motoruyla yeni bir çağ açmıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı