Arkadaşlar Steam'den baktım olmadı. Alt-enter denedim, daha da bir garipleşti, ondan sonra uyumluluk modunu Windows 8 yaptım, oyuna girmeden önce tam ekrandı. Oyuna başladığımda yine tam ekran olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim, ha bir de şimdi çıkmaya çalıştım ok tuşu ortada yok, gözükmüyor. Benim bilgisayar Windows 10.
Merhabalar, daha önce başıma gelen bir sorunun çözümünü göstereceğim. Eğer Half-Life içinde siyah ekran ve çözünürlük sorunu yaşıyorsanız işinizi görebilir. Özellikler diyoruz. Başlangıç ayarlarına bu kodları giriyoruz. -Nofbo: Siyah ekran sorununu çözüyor. -W: Ekran genişliğini ayarlıyor...
Arkadaşlar Steam'den baktım olmadı. Alt-enter denedim, daha da bir garipleşti, ondan sonra uyumluluk modunu Windows 8 yaptım, oyuna girmeden önce tam ekrandı. Oyuna başladığımda yine tam ekran olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim, ha bir de şimdi çıkmaya çalıştım ok tuşu ortada yok, gözükmüyor. Benim bilgisayar Windows 10.
Korsan oyunlar bu tarz konularda uygulama içi sıkıntı çıkartabiliyor bazen, ayrıca bilgisayarlara "virüs, trojan" bulaştırma ihtimalleri bir hayli yüksek tavsiyem bu tarz bütçesi birçok insan için makul oyunlar için kıyıda köşede bütçe ayırıp Steam, Epic Games gibi yerlerden orijinal şekilde satın almanız.