Half Life 1'de galiba "easter egg" buldum

mustafa31232

Megapat
Daha fazla  
Pek emin değilim easter egg olduğundan. Daha önce birisi keşfetti mi bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla bu easter egg'i daha önceden bulan yok.

Bulduğum Easter egg hızlı bir şekilde hareket eden GABE suratı ve karanlık bir oda

Not: Kanal benimdir ve herhangi bir şekilde Clickbait yapma çabasında değilim.
Not: İngilizcem biraz kötüdür eğer video açıklamasında yazım hatam varsa düzeltirseniz sevinirim.
Not: Videoyu çalmazsanız sevinirim :)

Videonun linki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şunu sormak istiyorum: Kimse roket Easter Egg'ini farketmedi mi? Yukarısını tam göremedim ancak bana Saturn V roketini anımsattı (biliyorum, bunun 3 motoru var ancak benziyorlar)
Hareket eden Gabe suratlarını farkedemedim ancak odanın ne işe yaradığını sanırım biliyorum. Oyundaki yaratıklar karşımıza çıkmadan önce bu odada spawn oluyor ve sonra karşımıza ışınlanıyor. Bir nevi bug koruması denebilir. İçi Gabe kaplı bir oda daha var HL1'de dediğin gibi. O da aynı işlevde ancak sevgili şişkomuz meraklı ve bunu keşfeden oyunculara bir sürpriz bırakmak istemiş.
Bunun neresi kasıtlı yapılmış ki? Bug gibi geldi bana. Geliştiricilerin bir mesajı yok.
Easter Egg olması için bir mesaj olmasına gerek yok. Geliştiriciler şaka, imza amacıyla da böyle şeyler koyabiliyorlar oyuna. Az önce bahsettiğim içi Gabe resmi kaplı oda gibi. Amacı var ama ufak da bir şaka gizlenmiş içine.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı