Half-Life 2

Oyun fiyatı çok uygun tabii indirimlerde daha uygun olur crack indirmeye gerek yok. Oynu oynamadıysanız oynayın hayatınızdaki harcadığınız en iyi 18TL olacaktır.

Şu efsane oyunu hala korsan oynayan arkadaşlarım var. LoL'de tonlarca para yatırmayı biliyorlar ama gidip şu oyunu almayı bilmiyorlar.

Benim en sevdiğim oyunlardan biridir. 30 saat oynasam da sıkılmam.

Adam 2004 yılında çıkmış oyunun grafiklerinin RDR2, GTA 5 gibi oyunlardan iyi olduğunu düşünüyor. %99 -10.

Adaüstünde oyun 2004'de çıkmış ve grafiklere bakar mısın? Far Cry 1'de 2004'de çıktı onunda grafiklerine bak. Ve RDR2 ile karşılaştırmadım. RDR1 ile karşılaştırırım ama arada 6 sene olmasına rağmen RDR1'den daha iyi grafiklere sahip.

Adaüstünde oyun 2004'de çıkmış ve grafiklere bakar mısın? Far Cry 1'de 2004'de çıktı onunda grafiklerine bak. Ve RDR2 ile karşılaştırmadım. RDR1 ile karşılaştırırım ama arada 6 sene olmasına rağmen RDR1'den daha iyi grafiklere sahip.
Bunu kime sorsan der. E o zaman CS:GO nun grafikler RDR2 den daha iyi derim bende.
Ya arkadaş ilk önce Texture kalitesi berbat. İkinci olarak su kalitesini arttırınca grafikler iyiymiş gibi duruyor. Yani anlayacağın grafikler ç ö p.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı