Oyunun grafikleri acayip iyi. Özellikle şu görsel çok güzel. Bu oyun 2004'de yapılmasına rağmen yeni çıkan birçok oyundan daha iyi grafiklere sahip. Konuya birkaç görsel ekleyeceğim. Sankirtx açık gibi oyun ama RTX'den 14 yıl önce çıkmış bir oyun.
Söylediği yeri alıntılar mısın rica etsem ben bulamadım.
Onları demese de çoğu oyun demiş. Yani sen anla artık.@William Crusader evet baya RDR2 ve GTAV'den iyi demiş. Önce yazıyı bütün hatlarıyla okuyup, anlayıp ardından yorum yapmanı rica ediyorum.
Oyun fiyatı çok uygun tabii indirimlerde daha uygun olur crack indirmeye gerek yok. Oynu oynamadıysanız oynayın hayatınızdaki harcadığınız en iyi 18TL olacaktır.
![]()
Half-Life 2 Steam'de
Yıl 1998. Half-Life, oyun endüstrisini sürükleyici kurgusal hikayesi ve çarpıcı aksiyonu bir araya getirerek şoka uğratır. 50'den fazla yılın oyunu ödülü alan ve PC Gamer tarafından "Tüm Zamanların En İyi PC Oyunu" olarak adlandırılan Valve'ın çıkış oyunu, dünya çapında sekiz milyondan fazla...store.steampowered.com
Adam 2004 yılında çıkmış oyunun grafiklerinin RDR2, GTA 5 gibi oyunlardan iyi olduğunu düşünüyor. %99 -10.
Bunu kime sorsan der. E o zaman CS:GO nun grafikler RDR2 den daha iyi derim bende.Adaüstünde oyun 2004'de çıkmış ve grafiklere bakar mısın? Far Cry 1'de 2004'de çıktı onunda grafiklerine bak. Ve RDR2 ile karşılaştırmadım. RDR1 ile karşılaştırırım ama arada 6 sene olmasına rağmen RDR1'den daha iyi grafiklere sahip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.