Bir saattir burayla uğraşıyorum. Hâlâ bulamadım nereden devam edeceğimi. Asidin içinden yüzerek gidemiyorum geçene kadar ölüyorum zaten. Bilen birisi varsa lütfen yazsın kafayı yiyeceğim
O eve kadar araçla geldiyseniz orada bir adet asansör vardı galiba ya da oradan düz geçip gidecektiniz. İsterseniz hemen bakabilirim.Nereden alıyoruz? En son kırmızı bir evde zombileri öldürmüştüm. Sonra o evin çatısında bir tane çark gibi bir şey vardı ucunda kutu bağlı olan. O evden sonraki yolda mı?
Almadım ki.
O eve kadar hep yürüyerek geldim. Yoksa araç geride mi kaldı? Umarım geride kalmamıştır...O eve kadar araçla geldiyseniz orada bir adet asansör vardı galiba ya da oradan düz geçip gidecektiniz. İsterseniz hemen bakabilirim.
Maalesef kanal bölümünü neredeyse tamamen araç ile geçiyoruz.O eve kadar hep yürüyerek geldim. Yoksa araç geride mi kaldı? Umarım geride kalmamıştır...
Tüh be. NeyseMaalesef kanal bölümünü neredeyse tamamen araç ile geçiyoruz.![]()
Baştan başlamana gerek yok. Arada ki yüklemelerde oyun oto-kayıt alıyor. En son ki kaydını yükle.Tüh be. Neyse. Baştan başlayayım o zaman.
Canals bölümüne baştan başladım sadece. Fazla da ilerlememiştim zatenBaştan başlamana gerek yok. Arada ki yüklemelerde oyun oto-kayıt alıyor. En son ki kaydını yükle.
Buldun mu bari?Canals bölümüne baştan başladım sadece. Fazla da ilerlememiştim zaten. Başladım ve aracı aldım. Şimdi geldiğim yerde de bir baraj var ve önü kapalı. O kapıyı açmam lazım. Onu bulacağım şimdi
.
Evet hocam. Bayağı ilerledim şu an. Canals bitti.Buldun mu bari?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.