Buraya yazmak istemezdim ama ben konu açamıyorum Technopat'ta o yüzden buraya geldim ya konu oluştura basıyorum olmuyor aga sitedemi sorun var bendemi önceden hep yapıyordum ne oldu şimdi konuyu açıyorum güvenlikten kabul edilmesini bekliyorum olmuyor ne kabul ediliyor ne edilmiyor site mi bozuk ben mi bozuğum arkadaş şimdi bir de uyarı yerim buraya yazdığım için![]()
Niçin ben.
Görüntüde yırtılmalar mı oluyor fotoğrafını atar mısınız hayal meyal iş olmazHalf-Life 2 daha bu gün yaz indirimleriyle satın aldım biraz oynayayım dedim fakat ekranın yukarı tarafı hep bozuluyor pikseller kayıyor.
Pencere ekrana geçtiğimde sorun ortadan kalkıyor ama oyuna odaklanamıyorum o zaman.
Görüntüde yırtılmalar mı oluyor fotoğrafını atar mısınız hayal meyal iş olmaz![]()
Windows 10 kullanıyor iseniz Windows tuşu + Shift + S tuş kombinasyonuyla tıpkı ctrl+shift+del/esc yaptığımız gibi.Tam ekranda nasıl SS alacağım?
Ve ekran alıntısı aracıyla olmuyor denedim
Windows 10 kullanıyor iseniz Windows tuşu + Shift + s tuş kombinasyonuyla tıpkı ctrl+shift+del/esc yaptığımız gibi.
F12 basarsanız SS almış olursunuz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.