lkronos Decapat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 42 15 Aralık 2019 #1 Selamlar. Half Life 2: Episode 1 için çeşitli sitelerden Türkçe Yama arıyorum ama hala bulamadım. Elinde kurulumda yardımcı olacak bir Yama'sı olan varsa yardımcı olabilir mi?
Selamlar. Half Life 2: Episode 1 için çeşitli sitelerden Türkçe Yama arıyorum ama hala bulamadım. Elinde kurulumda yardımcı olacak bir Yama'sı olan varsa yardımcı olabilir mi?
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2019 #2 Valla en son Steam'den oynarken Türkçe yaması sıkıntılıydı. Altyazılar açılmıyordu bile o yüzden bulman zor olabilir. Artı 0 Eksi
Valla en son Steam'den oynarken Türkçe yaması sıkıntılıydı. Altyazılar açılmıyordu bile o yüzden bulman zor olabilir.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 15 Aralık 2019 #3 Kendisi zaten Türkçe altyazı ile geliyor. Artı 0 Eksi
KS KS lkronos Decapat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 42 15 Aralık 2019 #4 Seçeneklerde altyazı seçeneği bulamadım. Sadece menü türkçe galiba. bados123 dedi: Kendisi zaten Türkçe altyazı ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir altyazıları açın seçeneği bulamadım. Son düzenleme: 15 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
Seçeneklerde altyazı seçeneği bulamadım. Sadece menü türkçe galiba. bados123 dedi: Kendisi zaten Türkçe altyazı ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir altyazıları açın seçeneği bulamadım.