Half-Life 2 hala oynanabilir mi?

Half-Life 1 bile oynanabilir hayla bence. Half-Life serisi oldukça güzel bir oyun. Zaten çöp kutusundan farksız bilgisayarım başka oyunları açmıyor.

Black Mesa ilk defa oynuyorum daha önce Half-Life serisini oynayamamıştım, gerçekten pişman oldum başlamadığıma, şimdi Black Mesa'yı bitirip bu sefer bütün Half-Life oyunlarını bitireceğim.
Remake hali tam olarak önceki oyunun kopyası değil. Belli bir noktada çoğu şey aynı fakat Xen kısmını tamamen baştan yaratmışlar. Buna rağmen etkileyici bir deneyimdi. Orijinal halini de oynamanızı öneririm.

Half-Life 2 günümzde hala oynanabilir. Zorlarsanız Half-Life 1'i bile oynayabilirsiniz. Half-Life 2'yi bir kaç ay önce 5. kez bitirdim. BlackMesa'yı bitirmenizi şiddetle ve şiddetle tavsiye ederim başka hiç bir oyunda göremedim BlackMesa'nın o harika atmosferini.

Başta Black Mesa, sonra da Half-Life 2'yi kesinlikle oynayın. Ama Episode'leri çok tavsiye etmem. Çok sıkıcılardı bana kalırsa.
Tabi senaryoyu bitirmek istiyorsanız bilemem. Ama seneryoyu önemsemiyorsanız Half-Life 2'den çok farklı gelmeyeceklerdir. Özellikle Episode One, o daha da sıradan.

Half-Life 2 ve Black Mesa'yı da öneririm. İkisi de hala oynanabilecek harika oyunlardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı