Half-Life 2 kasma sorunu

Hwitsark

Hectopat
Yer
Antalya ve İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Selamlar dostlarım. dün Half-Life 2'yi güzelce oynuyorken bugün oyuna girdiğimde önce uyarı çıkıyor uyarıyı kapatınca oyunda çok ağır bir kasma oluyor. nasıl çözerim? Kafayı yedim.
Uyarıyı buraya bırakıyorum.

Ekran görüntüsü_2020-07-28_06-51-35.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostlarım. Dün Half-Life 2'yi güzelce oynuyorken bugün oyuna girdiğimde önce uyarı çıkıyor uyarıyı kapatınca oyunda çok ağır bir kasma oluyor. Nasıl çözerim? Kafayı yedim.

Eki Görüntüle 625779

A101'den 500 TL'ye aldığım PC ile orta ayarlarda 60 FPS almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostlarım. dün Half-Life 2'yi güzelce oynuyorken bugün oyuna girdiğimde önce uyarı çıkıyor uyarıyı kapatınca oyunda çok ağır bir kasma oluyor. nasıl çözerim? Kafayı yedim.

Eki Görüntüle 625779
Yanlış anlamadıysam bir dosya eksik. Dosyaları doğrulamayı deneyin.

Selamlar dostlarım. Dün Half-Life 2'yi güzelce oynuyorken bugün oyuna girdiğimde önce uyarı çıkıyor uyarıyı kapatınca oyunda çok ağır bir kasma oluyor. Nasıl çözerim? Kafayı yedim.

Eki Görüntüle 625779

Sanırım oyunun türkçe veya İngilizce dil dosyası bozuk dosyaları doğrulamayı deneyin veyahut ounun dilini değiştirmeyi deneyin.

Eki Görüntüle 625779
Dil dosyası ile ilgili. Dosyaları doğrulayın.

Arkadaşlar daha fazla yazmanıza gerek yok. Zaten herkes aynı şeyi söylüyor.

Oyunun dosyalarını doğruladım hepsi yerinde sanırım ekran kartı sürücüsü yüklü değil Linux için sürücü yüklediğimde karşılaştığım sorunun ekran görüntüsünü de ekliyorum. Ayrıca Linux yüklemeden önce bir dostum bana sürücü yüklemene gerek yok yüklü olarak geliyor demişti ama sanırım bir doğruluğu yok 780 Ti ile bu kasma çok saçma çünkü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_2020-07-28_11-27-02.png
    Ekran görüntüsü_2020-07-28_11-27-02.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 110
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı