Half-Life 2 Mobile çok hata var

Oyunun zaten mobil portu vardı Nvidia Shield için. MB Warband'in telefona gelmesini dilerdim. Onun da portu var ama sadece Nvidia Shield için yine.

Ne bekliyordun? Bu oyun mobilden oynanırken en iyi zevki vermez en iyi zevki PC'den alırsın.
Sadece merak dostum, oyunu PC'de bitirdim zaten.
Oyunun zaten mobil portu vardı Nvidia Shield için. MB Warband'in telefona gelmesini dilerdim. Onun da portu var ama sadece Nvidia Shield için yine.
Baştan yazıldı diye biliyorum bu port.
Evet, Warband gelse güzel olur. :)

Tegra işlemcili cihazlar için özel Valve'ın resmi HL2 portu vardı zaten Android'de.

Bu port eh, güzel emek ancak çok pürüzü var. GTA IV Mobile gibi aynı.
Vardı evet, Root'suz çalışmıyordu fakat.

GTA IV M. Unity Engine üstüne inşa edilmişken, bu direk Source Engine port edilmiş hali.
Oyun aynı oyun, sadece saçma kontroller yüzünden zorlaştırılmış hali. :D

Root'u geçtim, Tegra'ya yaklaşabilecek bir işlemcili telefona sahip olman lazım HL2M için.
Oyunu düzelttim artık grafiksel bozukluk yok. Fakat çöke çöke çalışıyor. :D
Dediğinde haklısın oyun çalışıyor 60FPS, fakat sis ve ateş gördüğün anda 10FPS çakılıyor. =)
Ve bekleme süreleri çok uzun, optimize edilse bluetooth gamepad ile gayet oynanır aslında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı