Sadece merak dostum, oyunu PC'de bitirdim zaten.Ne bekliyordun? Bu oyun mobilden oynanırken en iyi zevki vermez en iyi zevki PC'den alırsın.
Baştan yazıldı diye biliyorum bu port.Oyunun zaten mobil portu vardı Nvidia Shield için. MB Warband'in telefona gelmesini dilerdim. Onun da portu var ama sadece Nvidia Shield için yine.
Vardı evet, Root'suz çalışmıyordu fakat.Tegra işlemcili cihazlar için özel Valve'ın resmi HL2 portu vardı zaten Android'de.
Bu port eh, güzel emek ancak çok pürüzü var. GTA IV Mobile gibi aynı.
Root'u geçtim, Tegra'ya yaklaşabilecek bir işlemcili telefona sahip olman lazım HL2M için.Vardı evet, Root'suz çalışmıyordu fakat.
NS'nin işlemcisi.Root'u geçtim, Tegra'ya yaklaşabilecek bir işlemcili telefona sahip olman lazım HL2M için.
Oyunu düzelttim artık grafiksel bozukluk yok. Fakat çöke çöke çalışıyor.Root'u geçtim, Tegra'ya yaklaşabilecek bir işlemcili telefona sahip olman lazım HL2M için.
Dosyaları silmekte bir olay. Ana dizine attım silinmiyor bile.Pardon ceza vardı 1 günlük yazamadım. Oyunu indirmedim ve indirmediğim için mutluyum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.