Half-Life 2 oynanır mı?

Şuan alamıyorum black mesayı bugün oyunun kendisi sanıp ultimate DLC ye kartımdaki tüm parayı verdim şimdi tekrar bir o kadar daha verip oyunu almam gerekiyor

Black Mesa da iyidir ama orijinalinde oynaması gerekiyor.
Neden, ne farkı var ve half life 1 de 4 oyun var steamde işte böyle half life: xxxx şeklinde, bunların hepsini oynamalı mıyım yoksa sadece half life yeterli mi half life 2 ye geçmek için

Neden, ne farkı var ve Half-Life 1 de 4 oyun var Steam'de işte böyle Half-Life: Xxxx şeklinde, bunların hepsini oynamalı mıyım yoksa sadece Half-Life yeterli mi Half-Life 2'ye geçmek için.

Hepsini oynamalısın. Orijinal oyunun tadı ayrıdır ve Black Mesa ile başlasan Half-Life oppsing Force gibi diğer Half-Life oyunlarını nasıl oynayacaksın.

İlk Half-Life'ı Black Mesa üzerinden oyna diyeceğim ama Opposing Force ve Blue Shift'in halihazırda o tarz bir versiyonu yok. Hani geliştiriliyor da, daha çıkmadı işte, oynanmıyor. 1998'de çıkan klasik Half-Life'ı oynayabilirsin, hem 25.yıl şerefine güzel bir patch almıştı. Aynı durum Opposing Force ve Blue Shift için de geçerli. Sırayla bu ikisini de oynayıp Half-Life 2'ye geçersin. Ardından Half Life 2: Episode One ve Two'yu oynamalısın. Güzel bir serüven olacak.

Hocam liste şeklinde sırasını yazar mısınız hangi sırayla oynamalıyım, birde 98de çıkan yani orjin half life grafikleri çok eski değil mi içine çeker mi yinede. Sizde teşekkür ederim

Ben yakın zamanda oynamıştım. Hiç zevk almamıştım. Oynarken ''Ne zaman bitecek bu?'' demiştim içimden. Birkaç yıldır oyunlardan zevk alamıyorum, ondan böyle oldu sanırım. Çocukluktan beri pek çok oyun oynadım. Half Life oyunları en çok sevdiğim oyunlar arasında bulunmuyor.

Hocam liste şeklinde sırasını yazar mısınız hangi sırayla oynamalıyım, birde 98de çıkan yani orjin half life grafikleri çok eski değil mi içine çeker mi yinede. Sizde teşekkür ederim
Elbette;
1- Half-Life (1998) - Beni açıkçası oynanışı ve grafikleriyle bile içine çekmişti ama ben eski oyunlar oynamayı seviyorum, o nedenden ötürü çekmiş de olabilir. Ama dediğim gibi, eski gelecekse Black Mesa'yı oynayın derim.
2- Half-Life: Opposing Force (1999)
3- Half-Life: Blue Shift (2001)
Not: Opposing Force ve Blue Shift için aynı Black Mesa gibi bir proje geliştirilmekte. Projenin adı Operation: Black Mesa. İstek listenize ekleyebilirsiniz ama tamamen geliştirilmesi uzun sürecektir tahminimce. Onun haricinde, bu iki oyunun grafikleri de, oynanışı da temelde ilk Half-Life gibi.
4- Half-Life 2 (2004)
5- Half-Life 2: Episode One (2006)
6- Half-Life 2: Episode Two (2007)

Aşağıda yazacaklarımı kesinlikle oynamalı mısınız, emin değilim ama yine de yazacağım;
Not #2: VR cihazınız varsa Half-Life: Alyx'i (Gerçi VR olmadan oynamanızı sağlayan bir mod var da) oynayabilirsiniz. Yanılmıyorsam ilk oyunla ikinci oyunun arasında geçiyor zaman olarak ama oynamasanız hikayeden çok şey mi kaçırmış olursunuz, onu bilmiyorum doğrusu.

Not #3: Half-Life 1, PS2 için çıktığında iki kişilik özel bir hikaye hazırlanmıştı PS2 sürümüne özel olarak: Half-Life: Decay. Tam olarak hangi senaryoların arasında geçiyor, ne anlatıyor bilmemekle beraber yine de bir bakılabilir bence. Çünkü mod olarak oynanabiliyor galiba PC'de.

Kabaca böyle anlatabilirim, yanlış anlattığım yerleri düzeltebilirsiniz.

Half-Life oyun serisi baştan sona oynanmalı mı, yani direkt Half-Life 2 oynanır mı? En önemlisi güzel bir seri mi sarar mı? Şu anki piyasadaki oyunlara göre çok eski duruyor galiba, keyif verir mi sarar mı?
Şöyle anlatayım ben Half Life 'dan aldığım zevki CoD da alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…