Half-Life 2 oynanır mı?

Elbette;
1- Half-Life (1998) - Beni açıkçası oynanışı ve grafikleriyle bile içine çekmişti ama ben eski oyunlar oynamayı seviyorum, o nedenden ötürü çekmiş de olabilir. Ama dediğim gibi, eski gelecekse Black Mesa'yı oynayın derim.
2- Half-Life: Opposing Force (1999)
3- Half-Life: Blue Shift (2001)
Not: Opposing Force ve Blue Shift için aynı Black Mesa gibi bir proje geliştirilmekte. Projenin adı Operation: Black Mesa. İstek listenize ekleyebilirsiniz ama tamamen geliştirilmesi uzun sürecektir tahminimce. Onun haricinde, bu iki oyunun grafikleri de, oynanışı da temelde ilk Half-Life gibi.
4- Half-Life 2 (2004)
5- Half-Life 2: Episode One (2006)
6- Half-Life 2: Episode Two (2007)

Aşağıda yazacaklarımı kesinlikle oynamalı mısınız, emin değilim ama yine de yazacağım;
Not #2: VR cihazınız varsa Half-Life: Alyx'i (Gerçi VR olmadan oynamanızı sağlayan bir mod var da) oynayabilirsiniz. Yanılmıyorsam ilk oyunla ikinci oyunun arasında geçiyor zaman olarak ama oynamasanız hikayeden çok şey mi kaçırmış olursunuz, onu bilmiyorum doğrusu.

Not #3: Half-Life 1, PS2 için çıktığında iki kişilik özel bir hikaye hazırlanmıştı PS2 sürümüne özel olarak: Half-Life: Decay. Tam olarak hangi senaryoların arasında geçiyor, ne anlatıyor bilmemekle beraber yine de bir bakılabilir bence. Çünkü mod olarak oynanabiliyor galiba PC'de.

Kabaca böyle anlatabilirim, yanlış anlattığım yerleri düzeltebilirsiniz.
Çok teşekkürler başlarım bir sorun çıkmazsa

Çok teşekkürler başlarım bir sorun çıkmazsa.

Orijinal Half-Life'ı ben Black Mesa'dan daha çok sevdim ama Black mesada güzeldir isterseniz şöyle yapın Half-Life Source var bu Half-Life'ın Source oyun motoru halı fakat Source 2013'e geçirilirken düzgün geçirilmedi ve çok fazla bug var.

Evet oynanır oyun hala çok iyi gözüküyor 2004'ten kalma oyun olsa dahi Half-Life serisi baştan sona kadar bitirmeni öneririm.

Oyunun eski olmasına aldanmayın, eski oyunları daha hoş ve güzel buluyorum. Size de tavsiye ederim. En azından kopya oyunlar değildi yani günümüzde gibi birbirini sürekli tekrar eden oyunlar değildi, oyunculara ciddi yenilik sunuyordu zamanına göre.

Half-Life oyun serisi baştan sona oynanmalı mı, yani direkt Half-Life 2 oynanır mı? En önemlisi güzel bir seri mi sarar mı? Şu anki piyasadaki oyunlara göre çok eski duruyor galiba, keyif verir mi sarar mı?

Half-Life 2 de olan fizik şimdiki oyunlarda bile yok.

Oyunun eski olmasına aldanmayın, eski oyunları daha hoş ve güzel buluyorum. Size de tavsiye ederim. En azından kopya oyunlar değildi yani günümüzde gibi birbirini sürekli tekrar eden oyunlar değildi, oyunculara ciddi yenilik sunuyordu zamanına göre.

Aynen şimdi hersene çıkan CoD var hepsi aynı ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar fikri zaten eski takımda dağıldı medal of Honor desen oda çöktü battı hiç olmasa indieler sarıyor.

@ErenPredator, buna Ubisoft oyunlarını da genel olarak dahil edebilirsiniz. Örneğin Far Cry ve Assasin's Creed serisi. Evet, zamanında güzeldi. Hepimiz severek oynadık fakat aynı oyunu hâlâ ve hâlâ yapıyorlar. Özgün fikir şart.

@ErenPredator, buna Ubisoft oyunlarını da genel olarak dahil edebilirsiniz. Örneğin Far Cry ve Assassin's Creed serisi. Evet, zamanında güzeldi. Hepimiz severek oynadık fakat aynı oyunu hâlâ ve hâlâ yapıyorlar. Özgün fikir şart.

Doğrudur Far Cry 3 bir değişiklik getirdi baktı Ubisoft aha bu işte para var 4-5-6'yı aynı sistem üzerine kurdu adamlar halen akıllanmadılar gidip yine Far Cry alıyorlar geçen oyunun aynısı olduğunu bile bile bakalım Far Cry 7 ne olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı