Half-Life 2 RTX kötü

Ygit323

Hectopat
Daha fazla  
RTX olmuş ama sanki ChatGPT'ye RTX'li Half-Life 2 yap denmiş gibi çok parlak görünüyor. Sanki Unreal Engine oyunları gibi zombi modelleri aşırı abes duruyor. RTX olduğundan mı bilmiyorum ama ateş modelleri artık hiç gerçekçi durmuyor orijinal oyunun havası kalmamış. Peder Gregory'nin suratı WWE oyuncakları gibi olmuş mesela. Bu söylediklerim portal 1 RTX için geçerli değil. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hemen indirip deneyeceğim hocam.

RTX olmuş ama sanki ChatGPT'ye RTX'li Half-Life 2 yap denmiş gibi çok parlak görünüyor. Sanki Unreal Engine oyunları gibi zombi modelleri aşırı abes duruyor. RTX olduğundan mı bilmiyorum ama ateş modelleri artık hiç gerçekçi durmuyor orijinal oyunun havası kalmamış. Peder Gregory'nin suratı WWE oyuncakları gibi olmuş mesela. Bu söylediklerim portal 1 RTX için geçerli değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam 82GB ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam topluluk yapımı bir mod "Half Life 2 RTX" Valve yapmadığı için kötüdür

Hocam topluluk yapımı bir mod "Half-Life 2 RTX" Valve yapmadığı için kötüdür.

Bence ondan değil NVIDIA'nın RTX'i yayma projesi olarak bir teknoloji geliştirmişti onunla yapıldı ama Half-Life 2'nin topluluğu iyidir Half-Life 2 Update modu ile bitirmiştim hiçbir şey değiştirmiyor gibi geliyor ama çok şey değiştiriyor.

Nvidia RTX Remix ile yapılmış bir topluluk projesi, çok iyi olmasını beklemezdim ben.

Head Crab'ler market tavuğu gibi bembeyaz olmuşlar :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı