Ücretsiz Half Life 2 Steam'de bedava!

Ona bakarsan kullandığımız bilgisayar sistemini bile elimizden alabilirler. :D safsata onlar. İlgi çekmek için hepsi.

Steam'ın anlaşmasına bakarsan aslında Steam'den satın aldığın oyunların hiçbirinin %100 senin olmadığını görebilirsin satın aldığın oyunlar üzerinde gram hakkın yok benim de dahil yani satın almak sahip olmak değilse korsanlık çalmak değildir.

Steam'ın anlaşmasına bakarsan aslında Steam'den satın aldığın oyunların hiçbirinin %100 senin olmadığını görebilirsin satın aldığın oyunlar üzerinde gram hakkın yok benim de dahil yani satın almak sahip olmak değilse korsanlık çalmak değildir.
Ne yapalım dostum Steam böyle bir şey dedi diye Epic'e mi geçelim? O oyunlar senin değil derken bir başkasının olduğunu da kastetmemiş.

Dostlar yıllar sonra bile oyunun böyle bir güncelleme alması ve oyuna sahip çıkılması, bize Valve'ın firma olarak değerini ve oyunlarının kalitesini tekrardan hatırlatıyor. Ah bir de 3'e kadar sayabilseler... Neyse yıldönümümüz mübarek olsun. Ben de daha fazla konuşmadan episode 1'i oynamaya devam edeyim.

Hikaye ilginizi çekmese bile sırf Source motoru ile o dönemde neler yaptıklarını görmek için alın bir bakın derim. Valve'ın zamanında sektörün ne kadar ötesinde bir yapımcı olduğunu gösteren oyundur Half life 2. Özellikle minimum cutscene ile kontrolü asla oyuncu elinden almadan hikayesini anlatması ve bugün bile çoğu oyun motorunun kaldıramadığı derecede objelerle etkileşim ve fiziğe sahip olması gerçekten takdir edilesi.

@Maceraciadam22, bu sahip olmama olayı bütün platformlar da böyle. O zaman hiçbir oyun platformunu sen kullanma belki oyunumu geri alırlar diye.
Epic Games üzerinde de mesela oyun satın almıyorsun, oyunun lisansını alıyorsun. EA'de de aynı, Steam'de de aynı madde mevcut. Her platformda oyunun sana lisansı verililiyor. Steam son zamanda bunu göz önüne yazıyor sadece.

Half Life 2 oynamayan kesinlikle denemeli. Bedava olmuşken kütüphaneye eklenir. Parasına da değen bir oyunu ama böyle iyi oldu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı