Ücretsiz Half Life 2 Steam'de bedava!

Evet öyle hocam RTX ekran kartına sahip olanlar oynayacak.

Kütüphane'ne eklediğin her oyun senindir. Ücretli veya ücretsiz farketmez.
Aslında doğru söylemiş gibisin ama kafa karışıklığı olmasın diye söyleyesim geldi. Kütüphanene eklediğin oyun senin olsa bile Valve silmek istediği zaman silebilir. Mağazadan kaldırılan oyunlar kütüphaneden kaldırılmaz. (GTA San Adreas mesela) Fakat Valve istediği vakit istediği oyunu, PARASIYLA ALMIŞ DAHİ OLSAN, ücret iadesi olmadan kütüphanenden kaldırma hakkına sahip. Yani oyun senin sayılmaz açıkçası.

Dostum kusura bakmayın ama 10 yaşındaki çocuk bile bunun muhabbetini yapmıyor şu anda. Arkadaşım bu adam Steam'in sahibi değil mi zaten? Senin oyunlarını değil istese senin hesabınıda alır. Hesap verilerin adamlarda isteseler hesabını bile alırlar zaten.
En basit örneğini Technopat'dan verelim. Diyelim ben yetki sahibiyim bana bu yetkiyi veren kişiler var istedikleri zaman alamazlar mı? alırlar. Benim demek istediğim neden durduk yerde böyle bir işlem yapma gereği duysun ve itibarını zedelesin? Allah aşkına çocuk muhabbetleri bile değil bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…