Half-Life 2 Türkçe alt yazı çalışmıyor

Terminator8888

Centipat
Gençler Half-Life 2 Türkçe yamayı kurdum, ana ekran Türkçe ama alt yazılar İngilizce. Ne yapabilirim?

Half-Life 2 zaten Türkçe altyazı destekliyor. Neden yama kurdunuz? Menüde altyazının İngilizce olduğu yazar ancak Türkçedir.

Bir dakika, oyun korsan mı? La oyun indirimde orta boy Doritos cipsden ucuz!

Gaben Newell reisin cebine girecek 3 kuruşu çok görmeyin.

Son düzenleme:
Kartta para yoktu benim de canım çekmişti indireyim dedim doğru haklısınız karta para yükleyim de orijinalini alayım ben teşekkürler.
Zaten ben Steam kullanan birisiyim ilginiz için teşekkürler.

Kartta para yoktu benim de canım çekmişti indireyim dedim doğru haklısınız karta para yükleyim de orijinalini alayım ben teşekkürler.

Kardeşim indirimde 1 lira 80 kuruş. Cips ve çikolatadan da ucuz. Ben Valve complete pack paketini 625 TL yerine 25 TL'ye almıştım(fiyatı 125 TL'de olabilir, ama 25 TL'ye aldım). Şimdi uğraş dur, boşuna demiyoruz orijinal alın diye. Orijinal de Türkçe altyazı var zaten.

İndirimlerde 2TL'ye düşüyor. Şuan 18TL.
125TL yerine 25TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…