Half-Life 2 Türkçe alt yazı çalışmıyor

Half-Life 2 zaten Türkçe altyazı destekliyor. Neden yama kurdunuz? Menüde altyazının İngilizce olduğu yazar ancak Türkçedir.

Bir dakika, oyun korsan mı? La oyun indirimde orta boy Doritos cipsden ucuz!

Gaben Newell reisin cebine girecek 3 kuruşu çok görmeyin.

Son düzenleme:
Kartta para yoktu benim de canım çekmişti indireyim dedim doğru haklısınız karta para yükleyim de orijinalini alayım ben teşekkürler.
Zaten ben Steam kullanan birisiyim ilginiz için teşekkürler.

Kardeşim indirimde 1 lira 80 kuruş. Cips ve çikolatadan da ucuz. Ben Valve complete pack paketini 625 TL yerine 25 TL'ye almıştım(fiyatı 125 TL'de olabilir, ama 25 TL'ye aldım). Şimdi uğraş dur, boşuna demiyoruz orijinal alın diye. Orijinal de Türkçe altyazı var zaten.

Kartta para yoktu benim de canım çekmişti indireyim dedim doğru haklısınız karta para yükleyim de orijinalini alayım ben teşekkürler.
Zaten ben Steam kullanan birisiyim ilginiz için teşekkürler.
İndirimlerde 2TL'ye düşüyor. Şuan 18TL.
Kardeşim indirimde 1 lira 80 kuruş. Cips ve çikolatadan da ucuz. Ben Valve complete pack paketini 625 TL yerine 25 TL'ye almıştım(fiyatı 125 TL'de olabilir, ama 25 TL'ye aldım). Şimdi uğraş dur, boşuna demiyoruz orijinal alın diye. Orijinal de Türkçe altyazı var zaten.
125TL yerine 25TL.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı