Ben portal 3 bekliyorum.
Hocam Valve anca portaş 1'e RTX getiriyor
Ben portal 3 bekliyorum.
RTX Remix'le Ray Tracing değil, Path Tracing yapmışlar. 4090'ı bile zorlayan bir teknoloji, benim emektar 1660 Ti nasıl açsın onu hocam?Hocam Valve anca portaş 1'e RTX getiriyor![]()
Bir devam oyunu gelecek fakat 3 sayısıyla mı gelir emin değilim. Devam oyunu gelmeyecek olsa half- Life Alyx'in sonunda half- Life 2 Episode Two'nun finalini değiştirme gereği duymazlardı.
RTX Remix'le Ray Tracing değil, path tracing yapmışlar. 4090'ı bile zorlayan bir teknoloji, benim emektar 1660 Ti nasıl açsın onu hocam?![]()
Valve, 3 rakamını sevmiyor. En fazla 2
O yüzden sanmıyorum.
Hocam Benim düşüncemle gelicek sebebi ne dersen.CS2 sızıntılarda L4D3 oyunuda vardı büyük ihtimal half life 3`ü getirirler inşallah.CS2 geliyor, daha önce sanırsam CSS çıktığında HL2 ardından çıkmıştı. İnanılmaz merak ediyor beklettiler, özellikle benim gibi Half-Life fanboylarına bir nimet düşmesini umuyorum 2025'te. Half-Life 3 çıkmazsa son bölüm Borealis gemisinde uzun maceralı bir görev bizi bekleyebilir. Siz ne düşünüyorsunuz?
Half-Life 0'da olabilir. Re 0 gibi.
Hocam benim düşüncemle gelecek sebebi ne dersen. CS2 sızıntılarda L4D3 oyunuda vardı büyük ihtimal Half-Life 3'ü getirirler inşallah.
Sistem gereksinimleri sayfasında Ultra grafik ayarında çalıştırmak için 4080 gerektiği yazıyor..Haklısınız hocam biz gariban 1600 serisine sahipler ne yapacağız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.