Half-Life 3 Gelir mi?

Çözüm
Screenshot_2.jpg
Sanmam. Bu oyun kaç yıldır çıkacak sözde. Normalde çıksa şu an Half Life 5 oynuyor olabilirdik. Valve CS serisine yüklenip bu oyunu unuttu diye biliyorum. Yalnız hikaye tarzı bir şey yayınlanmıştı. Onu okuyup geçiniyor bu oyunu bekleyenler.

Arada bir üzerinde çalıştıkları dedikoduları çıkıyor. Hatta en son bir oyunun üçüncüsü gelecek söylentileri çok fazlaydı. Büyük ihtimal Portal 3 veya Left 4 Dead 3 olacak deniliyordu.

Bence gelmesi çok uzun zaman alacak. Çünkü ortada çok çok büyük bir beklenti var. Yani hata falan istenmeyecek durumda. Bu kadar büyük bir beklentiyi nasıl karışlarlar veya bu riske girerler mi bilmem. Yine de çok uzun zaman sonra geleceğini düşünüyorum. Önümüzdeki yıllarda hiç sanmıyorum fakat eninde sonunda çıkacaktır diye düşünüyorum. Çünkü elinde çok sağlam markaları olan bir şirket bu fırsatı es geçmez. Ne zaman olur belli değil.

Sadece Half-Life 3 değil ellerinde olan hiçbir markanın üçüncü oyunu gelmedi. Ben elbet bir yerden başlayacaklarını düşünüyorum. Elbet gelecektir de işte ne zaman orası belli değil.

Benim düşüncem bu serilerin üçüncü oyunları çok büyük bir oyun olacak yönünde. Benim beklentim artık çok çok fazla. Yine oyun sektöründe devrim yapacaklarını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Önümüzdeki 5 yıl falan hiç sanmıyorum fakat eninde sonunda çıkacaktır diye düşünüyorum. Çünkü elinde çok sağlam markaları olan bir şirket bu fırsatı es geçmez.
Niye es geçmesin? Zaten Steam ve Dota'dan parayı kırıyor Valve. Gabe için şuan tek önemli olan para.

Kabul edin ya da etmeyin Half-Life ve Portal serüveni sona erdi. Fakat Left 4 Dead için bir umut var.

Half Life 2'nin devamı niteliğinde Half Life 2:Episode One ve Half Life 2:Episode Two oyunlarını oynamadıysanız bakın derim. Ha bir de Half Life 1'in Remaster'ı olan Black Mesa oyununa bakmanızı da tavsiye ederim.
Hocam hepsini Allah bilir kaçar kez oynadığımı.
Arada bir üzerinde çalıştıkları dedikoduları çıkıyor. Hatta en son bir oyunun üçüncüsü gelecek söylentileri çok fazlaydı. Büyük ihtimal Portal 3 veya Left 4 Dead 3 olacak deniliyordu.

Bence gelmesi çok uzun zaman alacak. Çünkü ortada çok çok büyük bir beklenti var. Yani hata falan istenmeyecek durumda. Bu kadar büyük bir beklentiyi nasıl karışlarlar veya bu riske girerler mi bilmem. Yine de çok uzun zaman sonra geleceğini düşünüyorum. Önümüzdeki yıllarda hiç sanmıyorum fakat eninde sonunda çıkacaktır diye düşünüyorum. Çünkü elinde çok sağlam markaları olan bir şirket bu fırsatı es geçmez. Ne zaman olur belli değil.

Sadece Half-Life 3 değil ellerinde olan hiçbir markanın üçüncü oyunu gelmedi. Ben elbet bir yerden başlayacaklarını düşünüyorum. Elbet gelecektir de işte ne zaman orası belli değil.

Benim düşüncem bu serilerin üçüncü oyunları çok büyük bir oyun olacak yönünde. Benim beklentim artık çok çok fazla. Yine oyun sektöründe devrim yapacaklarını düşünüyorum.
Hocam ben Portal 3 çıkarsa Half-Life hikayesine yön verir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı