SIFIRBİR Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Half-Life girdiğim zaman 22 FPS'e sabit kalıyor. Hala sebebini anlamış değilim. Yardımcı olabilecek var mıdır? Ama bilgisayarım CS:GO'yu 400 500 FPS'de açıyor. Yani sistemim iyi olmasına rağmen 22.2'de sabit kalıyor.
Half-Life girdiğim zaman 22 FPS'e sabit kalıyor. Hala sebebini anlamış değilim. Yardımcı olabilecek var mıdır? Ama bilgisayarım CS:GO'yu 400 500 FPS'de açıyor. Yani sistemim iyi olmasına rağmen 22.2'de sabit kalıyor.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #11 William Crusader dedi: Half Life Source de Online Mod yok? Genişletmek için tıkla... Anlamadım online derken. Artı 0 Eksi
William Crusader dedi: Half Life Source de Online Mod yok? Genişletmek için tıkla... Anlamadım online derken.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 18 Aralık 2020 #12 EZİC AJANI dedi: Eğer korsan oynuyor iseniz orjinal oynamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir Technopat klasiği. Artı 0 Eksi
EZİC AJANI dedi: Eğer korsan oynuyor iseniz orjinal oynamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir Technopat klasiği.
KS KS SIFIRBİR Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #13 levi_ackerman dedi: Oyun klasorunde EXE dosyasina sağ tiklayip ekran iyileştirmeyi devre dışı bırakmayı dene. Genişletmek için tıkla... Gine olmadı. 100 FPS'i başta görüyorum ama 5-10 saniye sonra 22'ye düşüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
levi_ackerman dedi: Oyun klasorunde EXE dosyasina sağ tiklayip ekran iyileştirmeyi devre dışı bırakmayı dene. Genişletmek için tıkla... Gine olmadı. 100 FPS'i başta görüyorum ama 5-10 saniye sonra 22'ye düşüyor.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #14 SIFIRBİR dedi: hocam bütün paketleri var Genişletmek için tıkla... Hepsinde mi oluyor? Eğer sadece bir oyundaysa diğerini oyna. Artı 0 Eksi
SIFIRBİR dedi: hocam bütün paketleri var Genişletmek için tıkla... Hepsinde mi oluyor? Eğer sadece bir oyundaysa diğerini oyna.
KS KS SIFIRBİR Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #15 Qi Strannik dedi: Hepsinde mi oluyor? Eğer sadece bir oyundaysa diğerini oyna. Genişletmek için tıkla... Reis arkadaşla iddiaya gireceğiz Online girmem lazım Artı 0 Eksi
Qi Strannik dedi: Hepsinde mi oluyor? Eğer sadece bir oyundaysa diğerini oyna. Genişletmek için tıkla... Reis arkadaşla iddiaya gireceğiz Online girmem lazım
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #16 SIFIRBİR dedi: Reis arkadaşla iddiaya gireceğiz Online girmem lazım Genişletmek için tıkla... Girdiniz mi bence girmeyin. Sorun çözülene kadar. Artı 0 Eksi
SIFIRBİR dedi: Reis arkadaşla iddiaya gireceğiz Online girmem lazım Genişletmek için tıkla... Girdiniz mi bence girmeyin. Sorun çözülene kadar.
KS KS SIFIRBİR Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #17 Qi Strannik dedi: Girdiniz mi bence girmeyin. Sorun çözülene kadar. Genişletmek için tıkla... Çözülse gireceğiz Artı 0 Eksi
Qi Strannik dedi: Girdiniz mi bence girmeyin. Sorun çözülene kadar. Genişletmek için tıkla... Çözülse gireceğiz
levi_ackerman Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #18 SIFIRBİR dedi: Gine olmadı. 100 FPS'i başta görüyorum ama 5-10 saniye sonra 22'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Xbox DVR ve VSync kapalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
SIFIRBİR dedi: Gine olmadı. 100 FPS'i başta görüyorum ama 5-10 saniye sonra 22'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Xbox DVR ve VSync kapalı mı?
Melih Acar Femtopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #19 SIFIRBİR dedi: hocam bütün paketleri var Genişletmek için tıkla... Ayarlardan V-Sync seçeneğini kapat. Kapattığın zaman FPS sabitlemez. Artı 0 Eksi
SIFIRBİR dedi: hocam bütün paketleri var Genişletmek için tıkla... Ayarlardan V-Sync seçeneğini kapat. Kapattığın zaman FPS sabitlemez.
KS KS SIFIRBİR Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #20 Melih Acar dedi: Ayarlardan V-Sync seçeneğini kapat. Kapattığın zaman FPS sabitlemez. Genişletmek için tıkla... Kapalı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Melih Acar dedi: Ayarlardan V-Sync seçeneğini kapat. Kapattığın zaman FPS sabitlemez. Genişletmek için tıkla... Kapalı.