Half-life FPS sıkıntısı

Oyunun dosyalarını doğrulamak,directx sürümlerini kontrol etmek hangisi var hangisi yok ya da hatalı ise onarmak -Bence yazılımsal hata var- ,belki oyunun önceliği bi şekilde düşmüştür.Görev yöneticisinden ayarlayabilirsin önceliğini.Aklıma başka bişey gelmedi.Bunlar tabii ki benim varsayımlarım denemek isteyebilirisin.Sisteme zarar verecek şeyler değiller sonuçta 😀

Oyunun dosyalarını doğrulamak, DirectX sürümlerini kontrol etmek hangisi var hangisi yok ya da hatalı ise onarmak -bence yazılımsal hata var-,belki oyunun önceliği bir şekilde düşmüştür. Görev yöneticisinden ayarlayabilirsin önceliğini. Aklıma başka bir şey gelmedi. Bunlar tabii ki benim varsayımlarım denemek isteyebilirisin. Sisteme zarar verecek şeyler değiller sonuçta 😀

Problemi konsol komutları ile çözdüm ama yine aynı hatayla karşılaşırsam denerim yöntemleri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı